«Μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ δεν γίνεται να περιμένει μόνο από τον Τάμαρι»

Την άποψη πως ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έπρεπε να περιμένει τα πάντα από τον Αλ-Τάμαρι, εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ώρα για Μπάλα» της Cytavision.
 
Ο Βόσνιος τεχνικός αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά σχόλια στον Ιορδανό ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ λέγοντας πως δεν θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Κύπρο. 
 
Η σχετική του δήλωση:
«Το ΑΠΟΕΛ σίγουρα θα είναι εκεί μέχρι το τέλος, έχει καλούς παίκτες. Είναι δύσκολο για κάποιους παίκτες που έπαιζαν Ευρώπη και τώρα δεν παίζουν, ίσως να επηρεάζει την ψυχολογία. Αλλά έχει προβλήματα σίγουρα. Μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ να περιμένει μόνο από τον Αλ-Τάμαρι να κάνει κάτι, είναι δύσκολο. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής σίγουρα και δεν θα μείνει Κύπρο, ίσως μόνο για ένα χρόνο. Ξέρω τι είναι το ΑΠΟΕΛ, παίξαμε πολλές φορές αντίπαλοι και όταν πας ΓΣΠ ξέρεις ότι θα επιστρέψεις Λεμεσό με το 2-0 σίγουρα. Τώρα είναι διαφορετικό».
 

Δειτε Επισης

Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος
Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
«Η αξία του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι στα 60 εκατομμύρια, μακάρι να μας αφήσει άφωνους ο Πετρίδης»
Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Αρχίζουν τα έργα ανακαίνισης του οικήματος του ΑΠΟΕΛ
Το συγκινητικό αντίο της Ελένης Αρτυματά στον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Σήμερα έχασα πάλι πατέρα. Στο καλό νονέ μου»
«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ