Η γκάφα του Τόνιο άφησε το ...τρένο της ΑΕΛ να διασχίσει την «Αρένα»

Ασταμάτητη φαίνεται να είναι η φετινή η ΑΕΛ η οποία κέρδισε το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αρένα» με 1-0, διευρύνοντας την ίδια ώρα το αήττητο σερί της.

Η ομάδα της Λεμεσού έφθασε στην 7η της νίκη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA, χάρη στο τέρμα του Χουράδο (50’) που πέτυχε μετά από το τραγικό λάθος του πορτιέρε των Λαρνακέων, Τόνιο.

Η ομάδα της ΑΕΚ, δέχεται την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και παραμένει στους 13 βαθμούς, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού, φιγουράρουν στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς.

Χωρίς κάτι το αξιόλογο πέρασε το πρώτο μισάωρο στο παιχνίδι, με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να φτιάχνεται από τους φιλοξενούμενους, με τον Τόνιο να αποκρούει μετά δυσκολίας στο 33' το σουτ του Χουράδο. 

Η απάντηση από τους γηπεδούχους, ήρθε τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα-σουτ του Φλοριάν και τον Πρόσεκ να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ. 

Κεφάλι στο σκορ πήρε με το καλημέρα της επανάληψης η ΑΕΛ, όπου μετά από τραγικό λάθος του Τόνιο στο 50', ο Χουράδο πήρε την μπάλα και με ευκολία την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. 

Αν και η ομάδα της Λάρνακας, είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στη συνέχεια, δεν κατάφερε ποτέ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, για να δεχθεί την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΑΕΚ: Tόνιο, Σίλβα, Τρουγιόλς, Γκονζάλεθ, Ιωάννου, Χέφελ, Λαρένα (80' Τομάς), Τέτε (55' Ακοράν), Τρισκόφσκι, Γιάννου (71' Ασούμπρε), Φλοριάν 

ΑΕΛ: Πρόσεκ, Γουίλερ, Ν. Τεξέιρα, Α.Τεξέιρα, Λαφράνς, Αβραάμ (72' Μπενίτεθ), Γκαζτανιάγα, Νταβόρ, Άλεξ (90' Ντόσα), Τόρες, Χουράδο (80' Μακρής)

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»