«Πολύ δύσκολα θα χάνει πλέον αυτή η ομάδα»

Την άποψη πως η Πάφος F.C πολύ δύσκολα θα χάνει από εδώ και πέρα, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πέτρος Μελαΐσης.  είπε αρχικά.

Τόνισε ωστόσο πως οι εμφανίσεις της παφιακής ομάδας δεν είναι τυχαίες, ενώ απέδωσε τα εύσημα στον προπονητή, που δουλεύει πολύ σκληρά για να φέρει την ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο.

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0:

«Είναι η πρώτη φορά το έχει καταφέρει αυτό, τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες με τους δυο «αιώνιους» και μάλιστα σε συνεχόμενα ματς. Οι εμφανίσεις αυτές δεν ήταν τυχαίες. Με το σπαθί μας πήραμε τα αποτελέσματα, δεν μας χαρίστηκε τίποτα. Κάποιοι είπαν ότι ήταν στα κάτω τους η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ. Εμείς λέμε ότι η Πάφος ήταν καλή. Επενδύσουμε στις δυο εμφανίσεις και επισημαίνω ξανά ότι το στιγμή κατά κύριο λόγο ανήκει στον προπονητή. Δουλεύει σκληρά, μελετά τον αντίπαλο και είναι από τα αβαντάζ του».

Βγάζει ποιότητα η ομάδα, μέχρι που μπορεί να φτάσει; «Θα το καθορίσουν τα αποτελέσματα. Ευχόμαστε από δω και πέρα να πάρουμε τους βαθμούς που θέλαμε. Κάποιες μεταγραφές έχουν αργήσει, το είπε και ο προπονητής. Ο Νέμετς, ο Λουλίνια, ο Αγκούλο ήρθαν την υστάτη και αυτό να στοίχησε. Εμείς θα πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Πολύ δύσκολα θα χάνει πλέον αυτή η ομάδα».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και για τη συνέχεια: «Η ομάδα μας στάθηκε καλά, τα μοιραστήκαμε όλα με το ΑΠΟΕΛ, σε καμιά στιγμή δεν πίστεψα ότι θα χάναμε το παιχνίδι. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ερμή και εκστρατεύουμε για τη νίκη».

Για παράπονα του κόσμου για κωλυσιεργία στην έκδοση κάρτας φιλάθλου; «Είχαμε την κοσμοσυρροή λόγω ΑΠΟΕΛ. Τις προηγούμενες φορές εξυπηρετούσε κανονικά αυτό το άτομο. Στα μεγάλα παιχνίδια θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς