«Υπάρχει και τέταρτος παίκτης, αυτή την ώρα είναι στο νοσοκομείο»

Την αποκάλυψη ότι υπάρχει και τέταρτος ποδοσφαιριστής με το ίδιο πρόβλημα (στην καρδιά), όπως τα αδέλφια Φραγκέσκου και ο Λοϊζίδης, έκανε ο πρόεδρος της Αλκή, Άντης Λόππας, σε σημερινή (05/11) συνέντευξη Τύπου.
 
Η δήλωσή του:
«Απολογούμαι για το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες δεν ήμουν διαθέσιμος καθώς απουσίαζα στο εξωτερικό. Κάποιοι συνάδελφοι σας μάλιστα άφησαν και υπονοούμενα γι’ αυτό έκανα αυτήν την τοποθέτηση.

Μας λυπεί το γεγονός ότι δύο παιδιά τα οποία πρόσφεραν πολλά στην ομάδα, έχουν δει την καριέρα τους να σταματά πρόωρα. Θα ήθελα να πω ότι τα δύο αυτά παιδιά έχουν δύο διαφορετικές παθήσεις. Το σωματείο μας χαιρετίζει τις έρευνες της αστυνομίας και της ΚΟΠ. Το χειρότερο πράγμα είναι να χάσουμε ένα παιδί και να μην γνωρίζουμε το γιατί.
 

Όσον αφορά την ομάδα μας, πέρσι είχαμε συνεργασία με κάποιο ιατρικό εργαστήριο από το οποίο αγόραζε υπηρεσίες χωρίς να θέλω να το κατονομάσω και το οποίο έχει πελάτες ολυμπιακές ομάδες του εξωτερικού αλλά και τα μεγαλύτερα σωματεία του τόπου μας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ειδικοί και αυτοί ξέρουν καλύτερα τι χορηγούσαν στους αθλητές μας.

Τονίζουμε ότι η Αλκή δεν χορήγησε ποτέ οτιδήποτε παράνομο σε παίκτη της και οτιδήποτε αγοράζαμε είχαμε τιμολόγια και θα τα προσκομίσουμε εάν και εφόσον ζητηθούν. Μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι τα παιδιά αγωνίζονταν και σε άλλες ομάδες αλλά μόνο αυτή της Αλκής έχουν καταγγείλει. Υπάρχει και τέταρτος παίκτης τρίτης κατηγορίας και τώρα είναι στο νοσοκομείο ωστόσο ουδείς έχει αναφερθεί σε αυτό.
 

Πιστεύουμε ότι όλα έγιναν λόγω επαγγελματικής αντιζηλίας και το σωματείο μας θα σταθεί δίπλα στα παιδιά. Διατηρούμε παράλληλα όμως επιφυλάξεις για τα νόμιμα δικαιώματα του σωματείου μας και δεν θα διστάσουμε να κινηθούμε ακόμα και νομικά.

Δεν αποδεχόμαστε την κατηγορία ότι «πετάξαμε» τον Παναγιώτη Φραγκέσκου. Προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή απαιτείται ιατρικό δελτίο από την ΚΟΠ και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει επομένως απορρίπτουμε το ότι ήμασταν σε συζητήσεις οι οποίες σταμάτησαν με το που μαθεύτηκε το νέο.

Ο ΠΑΣΠ δεν αποτάθηκε ποτέ σε εμάς αλλά αντιθέτως δεχθήκαμε επίθεση χωρίς να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση. Δεν προηγήθηκε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ΠΑΣΠ και μας ξένισε αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς».

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση