Στο νοσοκομείο Λάρνακας ο τέταρτος Κύπριος παίκτης με πρόβλημα καρδιάς

Επιβεβαίωσε το τέταρτο περιστατικό Κύπριου ποδοσφαιριστή με πρόβλημα στην καρδιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 απάντησε και στις κατηγορίες από την Αλκή.
 
Η αρχική του τοποθέτηση: «Θα προσπαθούσα να έτρεχα για πιο ευχάριστα πράγματα. Τις περισσότερες φορές είναι για επίλυση προβλημάτων. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση σε αυτό το θέμα. Ελπίζουμε όλα να τελειώσουν καλώς».
 
Για το νέο πρόβλημα που ανέφερε ο πρόεδρος της Αλκής, Άντης Λόππας: «Και εγώ χθες το βράδυ το έμαθα. Ήδη το παιδί είναι στο νοσοκομείο Λάρνακας. Δεν έχει άμεση σχέση με τα τρια περιστατικά. Αν και το 4ο περιστατικό είναι με εγκεκριμένο δελτίο υγείας, τότε αν 4 ποδοσφαιριστές έφτασαν σε αυτό το σημείο και από τύχη δεν έχουν πεθάνει πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Πρέπει να δούμε τι επιπλέον μέτρα μπορούμε να πάρουμε για να διορθώσουμε αυτά τα προβλήματα».
 
 
Για το κάθε πόσο εκδίδεται νέο δελτίο υγείας: «Κάθε τρια χρόνια. Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως ήταν παλιά, υπάρχουν πιο ψηλές εντάσεις και περισσότερες απαιτήσεις. Θα ήταν καλύτερο να γίνεται κάθε ένα χρόνο. Φαίνεται και στο εξωτερικό, ενδυκνύεται κάθε χρόνο να γίνεται έλεγχος».
 
Για την Αλκή: «Είναι απλά τα πράγματα, αντί να επικοινωνήσουν μαζί μας για να λύσουμε τα προβλήματα από την αρχή, στάληκε μια επιστολή όπου με καλούσε προσωπικά, να αποδείξουμε τα λεγόμενά μας. Θεώρησαν από την αρχή ότι ήταν ψεύδη, καταθέσαμε τα στοιχεία που μας ζήτησαν και ήταν η απάντηση στην επιστολή τους. Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και δεν αφορά μόνο μια ομάδα».
 
 
Για το αν θα έχουμε κρούσματα άλλων περιστατικών: «Δεν ξέρω αν θα σκάσουν άλλα περιστατικά, αν δεν γίνουν οι σωστοί ελέγχοι θα έχουμε και θα βλέπουμε αυτό το πλέγμα να μεγαλώνει. Αυτό που βγαίνει μέσα από τις καταθέσεις, είναι ότι έχουμε περισσότερες πληροφορίες και περισσότερες ομάδες που εμπλέκονται».
 
Για τον Λοϊζίδη και τις διαφορές σε ηθικό και οικονομικό κομμάτι: «Έκανε προετοιμασία, είχε υπογράψει συμβόλαιο και δεν είχε βγει το δελτίο υγείας του, είναι ηθικό. Το νομικό κομμάτι, θα έπρεπε η κάθε ομάδα να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο».
 
«Τυγχάνει να γνωρίζουμε καλύτερα τους κανονισμούς. Θα υπάρχουν και άλλες εξελίξεις και θα παρακολουθούμε πολύ στενά τη διαδικασία. Περιμένουμε τις εξελίξεις και θα κινηθούμε ανάλογα».

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου