Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στους δρόμους της Λευκωσίας οι Γερμανοί-Έρχονται και από κατεχόμενα

  08/11/2018 13:26
Στους δρόμους της Λευκωσίας οι Γερμανοί-Έρχονται και από κατεχόμενα

Στους δρόμους της Λευκωσίας οι Γερμανοί-Έρχονται και από κατεχόμενα

  08/11/2018 13:26
Σε εξέλιξη βρίσκεται η μετάβαση οπαδών της Άιντραχτ Φρανκφούρτης από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, για τον αποψινό αγώνα της ομάδας τους, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί στις 19:55 το βράδυ στο ΓΣΠ στη Λευκωσία.
 
Η κάθοδος των Γερμανών στην Κύπρο για τον αποψινό αγώνα υπήρξε μαζική, καθώς υπολογίζεται ότι στο βόρειο πέταλο του σταδίου της πρωτεύουσας θα βρεθούν πέραν των τεσσάρων χιλιάδων υποστηριχτών της γερμανικής ομάδας.
Οι Γερμανοί οπαδοί έχουν από το πρωί συγκεντρωθεί σε κεντρικά σημεία της Λευκωσίας, καταφθάνοντας από την Πάφο και τη Λάρνακα, ενώ όπως έχει προαναφερθεί στις ελεύθερες περιοχές περνούν από το οδόφραγμα της Λήδρας οπαδοί της Άιντραχτ που έφθασαν στα κατεχόμενα μέσω Τουρκίας είτε ήρθαν στην Κύπρο από τα νόμιμα αεροδρόμια του νησιού αλλά επέλεξαν για τη διαμονή τους τις κατεχόμενες περιοχές.
Οι οπαδοί της Άιντραχτ με τραγούδια και συνθήματα έχουν δημιουργήσει ήδη κλίμα γηπέδου και καυτή ατμόσφαιρα προετοιμαζόμενοι για την αποψινή δική τους μάχη της κερκίδας που θα δώσουν με τους οπαδούς του Απόλλωνα.   

Η Αστυνομία από το πρωί βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας κατά τις διακινήσεις των Γερμανών, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα αλλά και κατά την αναχώρηση των οπαδών
 
Επίσης, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, στην Κύπρο βρίσκονται και τέσσερα μέλη της Γερμανικής Αστυνομίας για ανταλλαγή πληροφοριών με τις Κυπριακές Αρχές, ούτως ώστε να αποφευχθούν οποιαδήποτε έκτροπα.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας