Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Κατεβαίνουν στη Βουλή για διαμαρτυρία οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ

  08/11/2018 14:50
Κατεβαίνουν στη Βουλή για διαμαρτυρία οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ

Κατεβαίνουν στη Βουλή για διαμαρτυρία οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ

  08/11/2018 14:50
Μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας που τίθεται ενάντια της κάρτας οπαδού θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών:

Η κατάσταση στο κυπριάκο ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο απροχώρητο, τα γήπεδα ερημώνονται και ο αθλητισμός αργοπεθαίνει. Οι επιπτώσεις του συγκεκριμένου μέτρου της κάρτας φιλάθλου είναι άμεσες και καταστροφικές. Οι οπαδοί αποτελούν το οξυγόνο του αθλητισμού και η κάρτα φιλάθλου είναι σαν μια θηλιά στο ¨λαιμό¨ του η οποία του κόβει το οξυγόνο, ή θα αφαιρέσουμε αυτή την θηλιά ή θα αφήσουμε να συμβεί το μοιραίο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών, παιχτών, παραγόντων και αθλητικογράφων τάσσεται κατά της κάρτας. Είναι απορίας άξιον ποιούς εξυπηρετεί και γιατί υπάρχει τόση εμμονή προς το μέτρο αυτό όταν ακόμη και οι υποστηρικτές του έχουν αναγνωρίσει το μεγάλο λάθος το οποίο διαπράττεται.

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ως η μεγαλύτερη ομάδα του τόπου σύσσωμος από οπαδούς, παίχτες και παράγοντες πραγματοποιεί την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. Η πορεία θα ξεκινήσει από τα σημεία στάθμευσης της Πα.Συ.Δυ και θα τελειώσει στην βουλή με την παράδοση επιστολής στον πρόεδρο της με το ξεκάθαρο αίτημα μας να αρθεί το μέτρο και να δώσει η πολιτεία έμφαση στους τομείς για πραγματική βελτίωση του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού, όχι σε μέτρα άστοχα τα οποία το καταστρέφουν.

Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που θέλει τα γήπεδα να ξαναγίνουν γήπεδα όπως μεγαλώσαμε σε αυτά να συστρατευτεί μαζί μας και να στείλουμε μαζί το ηχηρό μας μήνυμα πρός την πολιτεία.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας