Κίσσας: «Οι οπαδοί της ʼιντραχτ παρέδωσαν μαθήματα οπαδισμού» (vids)

Την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή στη φετινή σεζόν κατέγραψε ο Τάσος Κίσσας, ο οποίος επιλέχθηκε από τον Σωφρόνη Αυγουστή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια στο παιχνίδι απέναντι στην Άιντραχτ.
 
Ο Κύπριος τερματοφύλακας του Απόλλωνα αναφέρθηκε στη δική του συμμετοχή, στον αγώνα που έρχεται απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ εξήρε την παρουσία των Γερμανών.
 
Για το παιχνίδι: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα πληρώνουμε τα λάθη μας που κάνουμε και κάποια νεκρά διαστήματα που έχουμε στο παιχνίδι. Το 2-3 μάς αφήνει μία πικρή γεύση, αφού κατά διαστήματα θεωρώ ότι είχαμε την υπεροχή και μπορούσαμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν είχαμε πολλά περιθώρια μετά το 3-0».
 
 
Που πιστεύει ότι χάθηκε το παιχνίδι: «Στο νεκρό διάστημα που είχαμε για πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο».
 
 
Για την πρώτη του παρουσία ως βασικός: «Όταν προέρχεσαι από τον πάγκο και δεν έχεις αρκετά παιχνίδια στα πόδια σου και όταν μεσολαβεί μεγάλο διάστημα, σίγουρα τα επίπεδα ετοιμότητας πρέπει να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται. Εγώ όταν κληθώ, θέλω να πιστεύω ότι το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Δεχθήκαμε τρία τέρματα, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια στη συνέχεια».
 
Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη στο Κυριακάτικο ντέρμπι. Μετά τις δύο απώλειες που είχαμε, με Δόξα και Ανόρθωση, πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες».
 
 
 
Για την παρουσία του κόσμου: «Η απουσία των δικών μας οπαδών μάς στεναχωρεί, θέλουμε να τους έχουμε στο πλάι μας πάντα. Δυστυχώς, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, όμως έχουν επιλέξει το δικό τους κομμάτι, δεν με αφορά αυτό. Θέλω να επισημάνω ότι οι οπαδοί της Άιντραχτ σήμερα έδωσαν πραγματικά μαθήματα οπαδισμού και είναι η χαρά να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία