Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ορ: «Έπαιζα, δεν έπαιζα, ο κόσμος…»

  09/11/2018 09:28
Ορ: «Έπαιζα, δεν έπαιζα, ο κόσμος…»
Ο Αυστραλός μίλησε για την εμπειρία και τις συνθήκες φυγής του από τον ΑΠΟΕΛ

Ορ: «Έπαιζα, δεν έπαιζα, ο κόσμος…»

  09/11/2018 09:28
Μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Αρχάγγελο ο Τόμι Ορ μίλησε για τις συνθήκες που βρήκε στον ΑΠΟΕΛ και τους λόγους που τον ώθησαν να επιστρέψει στην Αυστραλία.
 
Συγκεκριμένα ο 27χρονος εξτρέμ τοποθετήθηκε για…Aναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
…την περσινή χρονιά στον ΑΠΟΕΛ: «Όταν ήμουν στην Κύπρο, είτε έπαιζα, είτε όχι, ο κόσμος δεν το πρόσεχε. Έτσι είναι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν σε βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα Αυστραλίας που είσαι συνεχώς στο προσκήνιο. Πέρσι κερδίσαμε το πρωτάθλημα και εγώ ήμουν σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας. Έπαιξα σε 27-28 αγώνες επομένως προσωπικά ήταν μια πετυχημένη χρονιά».
 
…τους λόγους της επιστροφής του στην Αυστραλία: «Για οποιοδήποτε λόγο, δεν έχεις την αναγνώριση όταν παίζεις καλά, όταν δεν παίζεις κάθε Σαββατοκύριακο μπροστά από κόσμο. Εγώ ήθελα να επιστρέψω στο προσκήνιο, να παίξω καλά και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Ήταν σημαντικό για μένα να παίζω σε ένα πρωτάθλημα όπου ο κόσμος θα πρόσεχε τι κάνω».
 
…το περιβάλλον στην Κύπρο: «Η Κύπρος είναι ένα πολύ εχθρικό περιβάλλον όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ήμουν εκεί 15-16 μήνες και είχαμε πέντε ή έξι προπονητές, οπότε αυτό δείχνει την εικόνα του πώς πάνε εκεί τα πράγματα. Με κάθε διαφορετικό προπονητή, είχα και κάπως διαφορετική εμπειρία. Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας υπογράψαμε πολλούς παίκτες. Εκεί υπάρχει όριο στους ξένους και η ομάδα είχε πάρα πολλούς έτσι ο σύλλογος μου είπε ότι είμαι ελεύθερος να βρω νέα ομάδα. Αλλά ακόμα είχα δυο χρόνια συμβόλαιο και υπήρχαν περιπλοκές με αυτό το σενάριο. Έτσι ο Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών Αυστραλίας ήταν πολύ βοηθητικός και βρήκε μια λύση που ήταν καλή και για τις δυο πλευρές».
 
…τις σχέσεις που διατηρεί με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ: «Ακόμα έχω καλή σχέση με τον σύλλογο και μιλάω συχνά με ανθρώπους εκεί. Δεν ήταν κάτι εχθρικό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές. Η αλλαγή παικτών στην Κύπρο και ειδικά στο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη επομένως δεν το πήρα προσωπικά. Έτσι πάνε τα πράγματα».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας