«Αν δεν έχεις Κύπριους που αντιλαμβάνονται τι σημαίνει Ανόρθωσης...»

Ανακοίνωση αναφορικά με χρησιμοποίηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών, τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα αλλά και για το θέμα της κάρτας φιλάθλους που τους κρατά μακριά από τα γήπεδα εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης. 
 
Αναλυτικά:

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Έχουμε δει την περασμένη εβδομάδα, ασχέτως του αποτελέσματος, μια διαφορετική ομάδα. Όχι τόσο προς την απόδοση της, αλλά όσο προς το πάθος και την ομαδικότητα που επέδειξαν εντός αγωνιστικού χώρου. Όσα ζητήσαμε απ' αυτούς ως την ελάχιστη υποχρέωση τους προς την Ανόρθωση και τον κόσμο της. Στο σημείο αυτό να πούμε παρόλο ότι συνέβηκε από συγκυρίες, ο κόσμος ικανοποιήθηκε για την συμμετοχή Κύπριων ποδοσφαιριστών. Αν δεν έχεις Κύπριους που αντιλαμβάνονται στα μέγιστα τι σημαίνει ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ τότε κάπου χάνετε και το νόημα. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε τον Δημήτρη, τον Νικόλα, τον Παναγιώτη, τον Κωνσταντίνο και τα άλλα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα να παίρνουν τις ευκαιρίες τους αλλά και να καθιερωθούν. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε κατά πόσο θα υπάρξει συνέχεια σε όλα παραπάνω.

Αύριο έχουμε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο θα είναι ένα γερό τεστ ως προς απόδειξη αυτού. Ένας Βαρωσιώτικος αγώνας που για ακόμα μια χρονιά θα διεξαχθεί στην προσφυγιά. Ακόμα ένας αγώνας που δεν θα γίνει στο Γ.Σ.Ε. Το λυπηρό της φετινής περιόδου είναι ότι θα διεξαχθεί και χωρίς μεγάλη μερίδας κόσμου.

Κάποια πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και όλα θα κριθούν πλέον από την ΑΛΗΘΙΝΗ στάση των ομάδων. Καλές οι επιστολές, καλές οι δηλώσεις, καλές οι συναντήσεις και τα λόγια. Στην άτυπη συνάντηση των προέδρων θα δούμε ποιοι πραγματικά κόπτονται για το καλό των γηπέδων αλλά και για τον κόσμο τους. Δεν θα πούμε κάτι άλλο και θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις που θα προκύψουν. Πάντως η κάρτα φιλάθλου «καλά πάει». Τα χαστούκια που δέχεται ο νόμος είναι αμέτρητα.

Υ.Γ. Την Κυριακή θα υπάρξει ανακοίνωση για μια εκδήλωση-έκπληξη που ετοιμάζετε.

Υ.Γ.1 ΑΝΟΛΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

MAXHTEC 1994

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια