Εορταστική τριάρα για τον ΑΠΟΕΛ σε βάρος της Ένωσης

Στις νίκες επέστρεψε ο ΑΠΟΕΛ, μετά την ισοπαλία με την Πάφο F.C., επικρατώντας της Ένωσης στο ΓΣΠ με 3-0, με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και άλλο έναν πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν τους 20 βαθμούς και απέχουν δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο καθώς αγωνίζεται την Κυριακή (11/11, 16:00) στο ντέρμπι της Λεμεσού απέναντι στον Απόλλωνα.

Η έκτη ήττα της Ένωσης στη φετινή σεζόν, την κρατά στην ένατη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς.

Εορταστική τριάρα για τον ΑΠΟΕΛ που στις 8 Νοεμβρίου συμπλήρωσε 92 χρόνια ζωής και αύριο (11/11) θα πραγματοποιήσει fanday στο προπονητικό κέντρο στην παρουσία του κόσμου.
 


Η ομάδα της Λευκωσίας επέβαλε το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό του αγώνα και πίεσε τους βυσσινί για να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Ο σκοπός της επιτεύχθηκε στο 26’ όταν ο Νατέλ από το ύψος της περιοχής έπιασε το μονοκόμματο σουτ και την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.


Οι γαλαζοκίτρινοι, μάλιστα, κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 45’ ο Ολίβα ανέτρεψε στην περιοχή τον Νατέλ, όμως ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε ότι η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή.
Στην εκτέλεση έγινε κομπίνα από τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ με τον Ζαχίντ να δίνει έξυπνα στον Εφραίμ ο οποίος με σουτ νίκησε τον Κλέιμαν και έγραψε το 2-0.

 
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ανοιχτό με την μπάλα να πηγαινοέρχεται στις δύο εστίες. Τον τελικό λόγο είχε ο Νικόλας Ιωάννου - σήμερα γιορτάζει τα 23 του χρόνια -, ο οποίος μετά από σέντρα του Νατέλ, με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη σεζόν και έγραψε το τελικό 3-0.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
26’ Νατέλ, 45+2’ Εφραίμ, 88' Iωάννου
Κίτρινες: Γκέντσογλου / Μαϊσουράτζε (3η)
Συνθέσεις:
ΑΠΟΕΛ (Π. Τραμετσάνι):
 Ρομό, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Καζού, Μοράις, Γκέντσογλου, Ζαχίντ (68΄ Ντε Βινσέντι), Νατέλ, Εφραίμ (64΄ Αλωνεύτης), Ρέζα (84’ Ντελατόρε)
Ένωση (Α. Πάους): Κλέιμαν, Μουλαζίμης, Μαϊσουράτζε, Ριέρα, Σερμπάκοφ (86' Κουμής), Ζάρατε (86' Πίττας), Κυριάκου, Ρόου (70΄ Κολοκούδιας), Ολίβα, Ουντότζι, Αμπαρτζουμιάν

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος