«Είχα νεύρα στο ημίχρονο - Ήμασταν καλύτερη ομάδα…»

Η Ένωση φοβήθηκε τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στα αρχικά στάδια υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας του Παραλιμνίου, Αντρέ Πάους, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

«Πριν από το παιχνίδι ξέραμε ότι παίζουμε με έναν καλό αντίπαλο. Το πρώτο ημίχρονο φοβηθήκαμε τον αντίπαλο και δείξαμε πολύ σεβασμό. Αργούσαμε στις φάσεις, δεν παίξαμε με πάθος, ήμασταν αργοί στο πρέσινγκ.

Ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα με την μπάλα κάτω, κάναμε πολλές λάθος πάσες. Και το χειρότερο ότι δεχθήκαμε γκολ από στημένες φάσεις. Πρέπει να προσέξουμε αυτές τις φάσεις, στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε πιο έτοιμοι.

Είχα νεύρα στο ημίχρονο γιατί τους είπα να παίξουμε με πάθος. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και είδαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, ήμασταν καλύτερη ομάδα. Μπορούσαμε να μειώσουμε σε 2-1. Είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας τις απέκρουσε.

Στο τρίτο τέρμα το παιχνίδι τελείωσε. Για μένα πρέπει να ελέγχεις συνέχεια τον αντίπαλο, διαφορετικά δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο.

Πρέπει να κερδίζεις όλες τις φάσεις, ομαδικές και ατομικές, και να κερδίζεις την μπάλα σε καίρια σημεία. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα και είχαμε την κατοχή. Έχουμε πολλή δουλειά. Εύχομαι στο ΑΠΟΕΛ καλή συνέχεια».

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος