Η αναμονή του Τραμετσάνι για τις μεταγραφές και οι παίκτες που κόβονται από την αποστολή

Για όλα όσα αφορούν τον ίδιο αλλά και την ομάδα του μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι κατά τη διάρκεια του Fan Day των γαλαζοκιτρίνων. 

Ο Ιταλός τεχνικός θα περιμένει την απόφαση του τεχνικού διευθυντή, Ντομένικο Τέτι για τις μεταγραφές, ενώ τόνισε πως το έργο του είναι δύσκολο αφού έχει 29 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και πρέπει να επιλέγει 11 για κάθε παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του προπονητή των γαλαζοκιτρίνων: 

Για το δίμηνο που βρίσκεται στην Κύπρο: «Είμαι χαρούμενος και νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάζομαι με αυτή την ομάδα και αυτούς τους ποδοσφαιριστές που προσπαθούν να μου δώσουν το 100% από την ημέρα που ήρθα. Αυτό που βλέπω και χαίρομαι είναι το καλό πνεύμα που θα φέρει τα αποτελέσματα».

Για τον κόσμο και το μήνυμά του: «Γνωρίζω το πρόβλημα με την προσέλευση και την απουσία των οργανωμένων. Ελπίζω να αντιμετωπιστεί το θέμα και να βρεθεί λύση. Είχα την εμπειρία πριν το ματς με την Ομόνοια να ξέρω πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου, ενώ έμαθα πολλά για τους οργανωμένους και την στήριξη τους».

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι απαιτητικός, θέλει να βλέπει επιθετική την ομάδα του: «Δουλεύουμε για να πετύχουμε την συνολική απόδοση. Έπρεπε να αρχίσουμε να διορθώνουμε ένα, ένα τα πράγματα. Δουλέψαμε στο αμυντικό κομμάτι αλλά πρόθεση μας είναι να δουλέψουμε συνολικά. Παίξαμε καλά για 45 λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι αλλά πρέπει σταδιακά να μεγαλώνουμε την διάρκεια».

Ο πρόεδρος προανήγγειλε ενίσχυση τον Γενάρη, είστε έτοιμος σαν προπονητής; «Για στην ώρα είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Δουλεύω με αυτούς και μου αρέσει να δουλεύω με αυτούς. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η απόφασης του τεχνικού διευθυντή για την ενίσχυση. Η δουλειά μου είναι να δουλεύω με τους ποδοσφαιριστές».

Θα δούμε αξιοποίηση και άλλων ποδοσφαιριστών; «Είναι δύσκολη η δουλειά μου σαν προπονητής, μπορώ να χρησιμοποιήσω 11 ποδοσφαιριστές στην 3 αλλαγές. Αν πάρουμε για παράδειγμα αυτούς που αντικατέστησαν τους απόντες με την Ένωση, τα πήγαν πολύ καλά».

Η ευχή για τα γενέθλια του ΑΠΟΕΛ: «Εύχομαι το ΑΠΟΕΛ να παραμείνει το νούμερο το «1» κλαμπ στην Κύπρο. Οι οπαδοί να είναι δίπλα μας».

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς