«Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο. ΟΚ, να φύγουμε…»

Ως ένα υπερβολικά βαρύ σκορ, αλλά κι ένα πολύ καλό μάθημα για την ομάδα του χαρακτήρισε το 3-0 από τον Απόλλωνα ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος επέκρινε επίσης όσους κρίννου με μη ρεαλιστικά κριτήρια την ΑΕΛ.

«Τα συγχαρητήρια μου στον Απόλλωνα. Το σκορ είναι μεγάλο για μένα. Δεν έπρεπε να ήταν 3-0. Έκανε ευκαιρίες ο Απόλλωνας, αλλά κάναμε και εμείς. Χάσαμε. Η διαφορά είναι ότι τρία χρόνια ο Απόλλωνας κάνει καλή δουλειά, ο προπονητής είναι τρία χρόνια εκεί με τους παραπάνω παίκτες. Η διαφορά είναι ότι παίζουν Ευρώπη και δυνατά παιχνίδια.
 
Αυτή είναι η διαφορά, αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι είναι ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε στόχο, επειδή κερδίσαμε 5, 7, δεν ξέρω εγώ πόσα παιχνίδια. Αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα για εμάς. Είμαι πολύ περήφανος που δουλεύω με αυτούς τους παίκτες.
 
Ο στόχος από την αρχή ήταν ρεαλιστικός. Δεν πρέπει να αλλάξουμε στόχο. Θα είμαστε μέχρι το τέλος εκεί. Αν θέλουν του χρόνου να αλλάξουμε, πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει πρώτα να πάμε Ευρώπη, πρέπει ο κόσμος να είναι δίπλα μας, ξέρουμε πόση δύναμη έχει και δεν πρέπει κάποιος να φωνάζει κάποιου παίκτη, αν κάνει λάθη. Κάναμε πολύ ωραία παιχνίδια μέχρι τώρα και πρέπει να μας στηρίξουν. Να δώσω συγχαρητήρια στον Σωφρόνη για την Ευρώπη, για την καλή δουλειά, το βλέπετε όλοι, αλλά η δική μας δουλειά είναι πολύ δύσκολη.
 
Φταίω εγώ σήμερα, δεν φταίει κανένας παίκτης. Να βλέπουμε το δικό μας στόχο, Ευρώπη και κύπελλο και πιστεύω αυτή η ομάδα αξίζει να είναι μέχρι το τέλος μαζί με τις 3-4 πρώτες ομάδες. Αλλά συμφωνώ πολύ με τον Σωφρόνη. Για παράδειγμα, παίξαμε με το Παραλίμνι για πέντε λεπτά, ένα παίκτης έκανε λάθη, πέντε άνθρωποι από πάνω του φώναζαν. Για ποιο λόγο; Μετά οι ίδιοι άνθρωποι του φώναξαν μπράβο στο 4-1. Κάνουν όλοι λάθη. Δεν καταλαβαίνω. Και εγώ και ο Σωφρόνης, όλοι κάνουμε λάθη. Πόσο καιρό βλέπετε δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο; Δεν ξέρω τι θέλουν. Τι έκανε ο Σωφρόνης στην Ευρώπη... πολλά πράγματα και κάποιοι έχουν παράπονο. Εμείς κάναμε οχτώ παιχνίδια πολλά πράματα και έχουμε παράπονο. Δεν ξέρω τι θέλουν. Αν δεν είμαστε καλοί, να φύγουμε, οκ, και να έρθουν άλλοι», δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ.
 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών