ΑΕΚ: Όταν σοβαρεύτηκε, ήταν ασταμάτητη! (vid)

Το αήττητό της και στην τέταρτη έξοδό της από την Αρένα διατήρησε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 2-0 της Αλκής στο «Ν. ΠΑΠΑΣ Group Αμμόχωστος-Επιστροφή» και ανέβηκε στην τέταρτη θέση (ισόβαθμη της Νέας Σαλαμίνας), στο -6 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ έχοντας όμως και δύο παιχνίδια λιγότερα.
 
Διπλό τάκλιν, κανένα πέναλτι
Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ισορροπημένο από πλευράς ευκαιριών (11’, 42’ δοκάρι Μπελαμεϊρί, 18’ Κάρλος / 11’ Τριτσκόφσκι, 15’ Λαρένα) και με παράπονα εκ μέρους των «κυανέρυθρων» για τη φάση του 28ου λεπτού, όταν Γκονθάλεθ και Καταλά έπεσαν στα πόδια του Σπόλιαριτς και τον έριξαν εντός περιοχής, αλλά ο Μασιάς άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
 
Με συνοπτικές διαδικασίες
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινοπράσινοι» εμφανίστηκαν πολύ πιο συγκεντρωμένοι και ουσιαστικοί. Πριν συμπληρωθούν πέντε λεπτά, είχαν πιστωθεί τρεις τελικές προς την αντίπαλη εστία και ένα γκολ, το οποίο πέτυχε ο Τριτσκόφσκι, αφού έκλεψε πάσα του Πάρντο και συνδυάστηκε με τον Τολμές (49’).

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ: από εκτέλεση φάουλ του Λαρένα ο Καταλά ανενόχλητος μέσα στην περιοχή νίκησε με κεφαλιά τον Πάρντο (61’).

Ενδιάμεσα οι Λαρνακείς είχαν σταθεί τυχεροί στο 53’, όταν χτύπημα του Τρουγιόλς στο πρόσωπο του Ακόστα (βιαιοπραγία) είχε τιμωρηθεί με κίτρινη (αντί για κόκκινη) κάρτα.

Λαρένα (71’), Τολμές (71’) σπατάλησαν ευκαιρίες για το 3-0, το οποίο τελικά ήλθε στο 83', όταν από εξαιρετική κάθετη του Ακοράν ο Τολμές με υπέροχο σκαφτό σουτ νίκησε τον Πάρντο.

ΑΛΚΗ (4-1-4-1): Πάρντο - Δ. Κυπριανού, Σερφά, Φλόρες, Χριστοφή - Τραϊτσέφσκι (78’ Στάροκιν) - Σταύρου (68’ Ηλία), Ακόστα, Σπόλιαριτς (68’ Γκαντάσα), Μπελαμεϊρί - Κάρλος.
ΑΕΚ (4-2-3-1): Ραμίρεθ - Σίλβα, Γκονθάλεθ, Καταλά, Χέφελ - Λαρένα, Τρουγιόλς - Ακοράν, Τρισκόφσκι (78’ Γιάννου), Τέτε (67’ Ασούμπρε) - Τολμές (86' Ρουσιάς).

Δειτε Επισης

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον κρίσιμο αγώνα στο ΓΣΠ μεταξύ Ομόνοιας 29 και Ομόνοιας Αραδίππου (pics)
Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού