«Λύθηκαν τα πόδια μας... σιγά-σιγά θα αρχίσουμε για ΑΠΟΕΛ»

Το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Αλκή έλυσαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, στις δηλώσεις του στον Super Sport FM.

Για τη νίκη κόντρα στην Αλκή: «Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την καλύτερη δυνατή παρουσία, στην επανάληψη από το ξεκίνημα δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη, έγινε μεταμόρφωση. Στην Βουλγαρία κάναμε καλό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο και ήταν από τα καλύτερα μας ευρωπαϊκά εκείνο, όπως και από τα καλύτερα μας στην Κύπρο το χθεσινό β΄ ημίχρονο. Μπήκε το πρώτο γκολ, λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών, βάλαμε τρία και θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε και άλλα»

Έπαιξε ρόλο η διαφορά ποιότητας: «Συναντήσαμε δυσκολίες στο α΄ ημίχρονο και καρδιοχτυπήσαμε στην φάση του 40΄ όπου αν έβαζε γκολ η Αλκή θα γίνονταν δύσκολα τα πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε την ποιότητα μας. Όταν ήρθε το γκολ αναλάβαμε πλήρως τα ηνία του αγώνα».

Για τον Φλοριάν και το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Για τον Φλοριάν ήταν πολύ σημαντικό γιατί ήταν ο περσινός πρώτος μας σκόρερ και δεύτερος του πρωταθλήματος. Δε άρχισε καλά την σεζόν, ταλαιπωρήθηκε από κάποια προβλήματα αλλά βρίσκει τα πατήματα του. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα πάρουμε ανάσες, εκτός από τους διεθνείς. Σημαντικό που δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και σιγά, σιγά θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για το μεγάλο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ».

Για τις διαμαρτυρίες της Αλκής για το πέναλτι που ζήτησαν στο 27΄: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, ήταν δύσκολη φάση, αυτό μπορώ να πω».
 

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής