«Το σκορ του ντέρμπι θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο»

Την πεποίθηση πως το σκορ του ντέρμπι με την ΑΕΛ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο εξέφρασε ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής.

Ξεκαθάρισε επίσης πως η χθεσινή καθυστέρηση στην είσοδο οπαδών της ομάδας δεν ήταν φταίξιμο της ΑΕΛ αλλά των μηχανημάτων στο στάδιο.

Οι δηλώσεις του:

Για την νίκη του Απόλλωνα κόντρα στην ΑΕΛ: «Θεωρώ ότι συνεχίσαμε τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχαμε και στα άλλα παιχνίδια. Στον αγώνα με την Ανόρθωση παίζαμε καλύτερα, αλλά χθες είχαμε περισσότερη τύχη και ευστοχία και πήραμε την νίκη. Σε περίπτωση ήττας θα μέναμε πάρα πολύ πίσω βαθμολογικά και δεν το θέλαμε. Τα παιδιά μπήκαν μέσα στον αγώνα πολύ αποφασισμένα. Το σκορ του αγώνα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Κρατάμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Για την αντίδραση του Σωφρόνη στη διάσκεψη: «Στο Κολόσσι ποδοσφαιριστές και προπονητής δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Οι μηδενιστικές κριτικές δεν είναι καλοδεχούμενες. Οι καλόπιστες κριτικές είναι. Υπήρχε μεγάλη πίεση χθες να πάρουμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Θεωρώ ότι από το παιχνίδι της Πέμπτης Φαουπάλα και Ντιλάν έδειξαν ότι θα δώσουν σημαντικές βοήθειες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κέβιν Μπρου ήταν έτοιμος χθες, αλλά δεν τον ρισκάραμε να συμμετέχει. Ο Σουμάχ επιστρέφει. Θα χάσουμε για ένα διάστημα Βασιλείου, ήταν ένα χτύπημα μυϊκό κοντά στους προσαγωγούς. Θα περιμένουμε τις εξετάσεις. Έχουμε διακοπή δυο βδομάδων που είναι ευεργετική μετά τα πολλά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα».

Για το γεγονός ότι έμειναν εκτός γηπέδου αρκετοί οπαδοί χθες που πήγαν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου: «Η ΑΕΛ δεν έχει ευθύνη. Ήταν κάποια μηχανήματα που δεν ήταν σε λειτουργία. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το δει ο ΚΟΑ».

Για το αν ο Απόλλωνας είναι έτοιμος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τα άλλα Σωματεία μετά από πρόσκληση του ΑΠΟΕΛ για το θέμα της κάρτας φιλάθλου: «Αλίμονο αν δεν είμαστε. Μας προβληματίζει έντονα το θέμα. Δεν ξέρω αν η κατάργηση της κάρτας φιλάθλου είναι μια λύση. Πρέπει να βρεθούν τρόποι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Κάθε βδομάδα η προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια είναι πολύ λίγη».

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια