«Γι' αυτό τον λόγο έφυγα από τον Απόλλωνα»

Για τον λόγο που αποχώρησε από τον Απόλλωνα και μετακινήθηκε στη συμπολίτισσα ΑΕΛ, μίλησε ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Άλεξ ντα Σίλβα, όντας φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα».

Αναλυτικά:

«Εντυπωσιάστηκα όταν υπόγραψα στην ΑΕΛ, εκείνη την στιγμή ήμουν στην Βραζιλία και σκεφτόμουν αρκετά πράγματα. Η πόλη για μένα είναι ιδιαίτερη αγαπώ και φυσικά τους φιλάθλους του Απόλλωνα αλλά και της ΑΕΛ.

Για τον λόγο που αποχώρησε από τον Απόλλωνα: 

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από τον Απόλλωνα. Πέρσι ήμουν αρκετά παιχνίδια έξω, η ομάδα πήγαινε αρκετά καλά και εγώ ήμουν τραυματίας. Όταν επέστρεψα η ομάδα κέρδιζε και εγώ δεν κατάφερα να μπω στην ενδεκάδα. Μου έκαναν προσφορά για να μείνω και η προσφορά ήταν καλή, αλλά ένιωθα ότι ήθελα να δώσω περισσότερα. Μίλησα με την οικογένεια μου και με αρκετό κόσμο του Απόλλωνα και τους εξήγησα την απόφαση μου να αποχωρήσω».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: 

«Ο Απόλλωνας είναι ένα εξαιρετικό σωματείο, τα τελευταία 5-6 χρόνια είναι στην μάχη για τίτλους. Είναι πλήρης οργανωμένοι. Στην ΑΕΛ κτίζουν κάτι καινούριο και γι αυτό δέχθηκα την πρόταση που μου έκαναν. Έχουν εκπληκτικά αποδυτήρια όλοι θέλουν κάτι να κάνουν και να δείξουν. Η ΑΕΛ είναι επίσης ένα μεγάλο σωματείο. Ο στόχος μας είναι να είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ του χρόνου, ήρθα στην ΑΕΛ γιατί νιώθω σημαντικός άρχισαν κάτι καινούριο και ήθελα να είμαι μέρος του. Είμαι στα 35 και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω. Αύριο δεν ξέρεις τι θα γίνει αλλά αυτή τι στιγμή κάθε φορά μπαίνω στον αγώνα και κάθε φορά θέλω να βοηθώ την ομάδα μου».

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από το Παραλίμνι: 

«Το 2009 ήμουν στο Βέλγιο και θα πήγαινα πίσω στην Βραζιλία. Ο προπονητής τότε της ΕΝΠ, ο Γιανέφσκι με ήθελε και μου είπαν ότι είχα πρόταση από την Κύπρο. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα την ομάδα αλλά ρώτησα και εντυπωσιάστηκα, έπειτα πήγα στο Παραλίμνι και θα είμαι πάντα ευγνώμων γι’ αυτούς».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών