Απόλλων: Χάρισε και τα ρέστα ο Βάλε

Λίγα λεπτά μετά την ήττα στην «Κομέρτσμπανκ Αρένα» και την ήττα από την Άιντραχτ (2-0) ο Μπρούνο Βάλε παραδέχτηκε στο flash interview ότι στο πρώτο τέρμα των «αετών» δεν ξεγελάστηκε από την αναπήδηση της μπάλας και ανέλαβε την πλήρη ευθύνη κάνοντας λόγο για ένα σοβαρό λάθος του.

Λίγες ημέρες αργότερα μια λανθασμένη αντίδρασή του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «Τσίρειο» έδωσε την ευκαιρία στη φιλοξενούμενη ν’ ανοίξει το σκορ και να φέρει τακτικά το παιχνίδι στα δικά της μέτρα υποχρεώνοντας τον Απόλλωνα στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας «πήρε μια ανάσα» στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φρανκφούρτη και το πόσο ευεργετικό υπήρξε αυτό το διάλειμμα αποδείχθηκε στο προχθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Η συντριπτική πλειονότητα στάθηκε στη διπλή επέμβασή του στο πέναλτι του ντα Σίλβα, η οποία δεδομένα άξιζε αναγνώρισης και συγχαρητηρίων, ωστόσο η πιο καθοριστική απόκρουση του Βάλε δεν ήταν αυτή.

Το πιο σημαντικό stop είχε έλθει στο 7ο λεπτό, όταν σε μια πολύ πιο δύσκολη φάση επέδειξε άψογα αντανακλαστικά και αντίδραση πάνω στη γραμμή σταματώντας την κεφαλιά του Χουράδο και αποτρέποντας το 1-0 που θα είχε δώσει στην ΑΕΛ πλεονέκτημα ανάλογο εκείνου της Ανόρθωσης και πιθανότατα θα άλλαζε όλη τη μορφή του ντέρμπι.

Τουναντίον, η απόκρουση στο πέναλτι ήλθε με το σκορ στο 3-0, όταν δηλαδή τα πάντα είχαν κριθεί υπέρ των «κυανολεύκων». Απλώς ο 35χρονος, αφού ξεχρέωσε με την πρώτη του επέμβαση στο παιχνίδι, αποφάσισε να χαρίσει και τα ρέστα…
 

Δειτε Επισης

Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις
Δημητρίου: Είμαστε στα όρια της υπέρβασης, παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία