Σιαμπουλλής: «Ασφαλώς δεν θέλουμε να…»

Τις βλέψεις της εθνικής ομάδας για τα δύο εναπομένοντα παιχνίδια στον όμιλο του Πρωταθλήματος Εθνών ανέλυσε ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής. Σε ραδιοφωνική φιλοξενία του στον Super Sport FM 104.0 ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της ΚΟΠ μίλησε για
 
…την πρώτη συγκέντρωση στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή»: «Έγινε μια προπόνηση σε διαφορετικά γκρουπ ανάλογα και το πότε αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές. Από τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι Γιωργαλλίδης και Βασιλείου αποκλείστηκαν από την αποστολή καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Παπουλής. Θα γίνει προσπάθεια να προλάβει, έχει πιθανότητες, όμως θα πρέπει να δούμε την εξέλιξη της κατάστασης. Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν θα παραμείνει στην ομάδα. Αν μπορεί να βοηθήσει, θα βοηθήσει», ανέφερε αρχικά.
 
…τις κλήσεις που έγιναν τελευταία στιγμή: «Έχουν κληθεί Πάρντο και Παπαφώτης ως αντικαταστάτες των Γιωργαλλίδη και Βασιλείου. Ο Τζέισον δεν κλήθηκε, γιατί έχει ποινή δυο αγωνιστικών. Ποινή έχει και ο Κάστανος για το παιχνίδι με την Βουλγαρία και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τη Νορβηγία».
 
…την προετοιμασία: «Συνεχίζεται σήμερα στις 15:30 στην ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί, και από αύριο βραδινές στο ΓΣΠ μέχρι το παιχνίδι με τη Βουλγαρία».
 
…το τι να περιμένουμε: «Στόχος είναι η νίκη. Οι παίκτες θεωρούν ότι παίζοντας στην έδρα μας, δεν μπορούμε να έχουμε διαφορετικό στόχο. Θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κερδίσουμε. Όπως είδαμε και στη Σόφια, μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύει και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».
 
…τον επόμενο αγώνα και την τελική βαθμολογία: «Είναι όλα ανοικτά, μπορεί να τερματίσουμε από πρώτοι έως τελευταίοι. Παίζουν πολλά άλλα ρόλο. Ασφαλώς δεν θέλουμε να τερματίσουμε σε θέση που να υποβαθμιστούμε. Πέραν της βαθμολογίας, ο στόχος είναι να κάνουμε περήφανους τους Κύπριους για την ομάδα μας».
 
…τον κόσμο: «Πωλούνται εισιτήρια σε αρκετά σημεία. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει μια πρόβλεψη. Περιμένουμε αρκετές χιλιάδες κόσμο. Είναι και η ώρα και η κάρτα φιλάθλου που παίζουν ρόλο».
 
…την άτυπη Συνέλευση: «Υπήρχε αίτημα μελών για σύγκληση, το αίτημα ήταν για την επιστολή που έχει αποσταλεί στον ΠτΔ. Στη Συνέλευση θα συζητηθεί ανάμεσα σε όλα τα σωματεία και να δούμε πώς προχωράμε για το θέμα αυτό».
 

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ