ΑΠΟΕΛ: Βρήκε το πρόβλημα. Ξέρει την αιτία

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Από την αρχή της περιόδου τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του ΑΠΟΕΛ στη διάρκεια ενός αγώνα ήταν κοινό μυστικό. Μια ανοιχτή πληγή, που κόστισε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συνεχίζει να κοστίζει στο πρωτάθλημα.

Τα νεκρά διαστήματα των πρωταθλητών είχαν επισημανθεί και στηλιτευθεί δημοσίως αρκετές φορές από τον εκπρόσωπο Τύπου, Νεκτάριο Πετεβίνο, ωστόσο το περασμένο Σάββατο ο λόγος πέρασε στον Πάολο Τραμετσάνι. Και ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με παρρησία για νεκρά (όχι διαστήματα, αλλά) ημίχρονα.

«Πρέπει να βρούμε τρόπο να έχουμε σταθερά καλή απόδοση για 65-70 λεπτά και να κάνουμε διαχείριση στα υπόλοιπα. Αλλά δεν γίνεται να κερδίζουμε παιχνίδια παίζοντας μπάλα μόνο για 45 λεπτά», δήλωσε ο 48χρονος μετά το εντός έδρας 3-0 επί της Ένωσης.

Το ενθαρρυντικό για τους «γαλαζοκίτρινους» είναι ότι ο καθ’ ύλην αρμόδιος έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και το έχει θέσει στις σωστές του διαστάσεις, δίχως ωραιοποιήσεις. Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν έχει εντοπίσει και την αιτία του κακού. Αν ναι, τότε ο χρόνος δουλεύει υπέρ του ίδιου και του ΑΠΟΕΛ. Αν όχι, τα επικείμενα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα θα είναι ακόμη πιο ζόρικα απ’ ό,τι ήδη αναμένονται.
 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών