Έδειξε ξανά το ανθρώπινο της πρόσωπο η Ομόνοια (pics)

Επίσκεψη στο ίδρυμα «Ελεούσα του Κύκκου» πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ομόνοιας, με ποδοσφαιριστές και μέλη του προσωπικού. 

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους «πράσινους»:

Στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας ζήσαμε σήμερα κατά την επίσκεψή μας στο ίδρυμα «Ελεούσα του Κύκκου». Η αγάπη, η στοργή και η φροντίδα των ανθρώπων της στέγης, τα αγνά και αληθινά χαμόγελα των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του ιδρύματος, αλλά και το ενδιαφέρον και η στήριξη της ομάδα μας, δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα γεμάτη έντονα συναισθήματα.

Αντιπροσωπεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελούμενη από μέλη του προσωπικού και τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χριστοφή, Τόμας, Μεχίας, Ραούλ Λοέ, Σάσα Ζίβετς και Κρις Μόντες, έλαβε ενημέρωση από τη διευθυντική ομάδα και το προσωπικό της στέγης αναφορικά με το αξιέπαινο έργο που επιτελεί και ξεναγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος. Το χρησιμότερο μέρος της επίσκεψης ήταν ο δημιουργικός χρόνος που περάσαμε με τα παιδιά. Μιλήσαμε μαζί τους, παρακολουθήσαμε το όμορφο βίντεο που μας ετοίμασαν, μοιράσαμε δωράκια, νιώσαμε τα συναισθήματά τους, μπήκαμε στον δικό τους κόσμο, κατανοήσαμε τον καθημερινό τους αγώνα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο ίδρυμα «Ελεούσα του Κύκκου» για το έργο που επιτελεί. Βελτιώνουν την ποιότητα ζωής συνανθρώπων μας με μέτρια και σοβαρή νοητική υστέρηση, που τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από σωματική αναπηρία. Διατηρεί ομάδες αποτελούμενες από Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους. Το Κέντρο είναι το μοναδικό στην Κύπρο με δικοινοτικό χαρακτήρα. Με 17 άτομα προσωπικό, ειδικούς θεραπευτές, εκπαιδευτές και βοηθητικό προσωπικό, είναι σε θέση να προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα φροντίδας, στήριξης και εκπαίδευσης στα άτομα, αλλά και καθοδήγηση και συμβουλευτική βοήθεια προς τους γονείς.

Σας ευχαριστούμε!

Δειτε Επισης

Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου