Περιμένουν… θησαυρό 500.000 ευρώ από τον ΑΠΟΕΛ στην Τορίνο!

Αναφορά στους παίκτες που η Τορίνο έχει δανεικούς αναφέρεται ιταλικό δημοσίευμα και στο πλαίσιο αυτών περιλαμβάνεται και ο Καρλάο, με την toro.it – ιστοσελίδα που απασχολείται ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη ιταλική ομάδα.
 
«Ο Καρλάο φαίνεται να είναι πιο επιτυχημένος στο ΑΠΟΕΛ από ό, τι στην Τορίνο. Έχει συνολικά 23 συμμετοχές μετά την επιστροφή του. Αυτή τη σεζόν έχει ήδη παίξει 9 παιχνίδια. Πολύ περισσότερα από όσα σε έξι μήνες του στο Τορίνο, όπου φόρεσε τη φανέλα της μόνο σε τέσσερις αγώνες» σημειώνεται για τις εμφανίσεις του.
 
 
Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου στον ΑΠΟΕΛ ανανεώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι «στο τέλος της σεζόν
θα μπορούσε να μετατραπεί σε μόνιμη πώληση έναντι 500.000 ευρώ» και με τα χρήματα αυτά να γίνει αγορά ενός ξένου παίκτη, όπως αναφέρει.
 
Mάλιστα, ο τίτλος είναι χαρακτηριστικός όσον αφορά τις φιλοδοξίες για οικονομικό κέρδος από τον Καρλάο: «Τορίνο: Ο Καρλάο και ο Αβελάρ (σ.σ. δανεικός στην Κορίνθιανς που κοστολογείται στο 1,5 εκατομμύριο) μπορούν να φέρουν ένα πολύτιμο θησαυρό».
 
 
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι όταν τον Ιανουάριο του 2017 ο Καρλάο πήρε μεταγραφή από τον ΑΠΟΕΛ στην ιταλική ομάδα, έγινε γνωστό ότι το συμβόλαιό του ήταν διάρκειας 2,5 χρόνων. Συνεπώς, με αυτό δεδομένο, το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και η Τορίνο δεν έχει λόγο στην ομάδα που θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής τη νέα σεζόν.

Δειτε Επισης

«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας