Έχασε τα λόγια του και βούρκωσε για τον θείο του ο Λαΐφης!

Απογοητευμένος δήλωσε μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Βουλγαρία ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Όχι μόνο επειδή η ισοφάριση ήλθε λίγο πριν το τέλος από ένα πέναλτι με τη δική του εμπλοκή, αλλά και για έναν προσωπικό λόγο.
 
Ήθελε τη νίκη για να την αφιερώσει στο θείο του, Χρήστο Αρτυματά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον καρκίνο. Στην αναφορά του μάλιστα στο γεγονός ο άσος της Σταντάρ Λιέγης «έσπασε», έχασε τα λόγια του και βούρκωσε μπροστά στην κάμερα του ΡΙΚ.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Όπως ήλθε το παιχνίδι, είμαστε απογοητευμένοι, γιατί μπορούσαμε να κρατήσουμε τη νίκη ως το τέλος, δεν τα καταφέραμε όμως, ήλθε το 1-1, μπορούσε να είχε έλθει και πιο πριν, ήταν καλύτεροι οι Βούλγαροι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως τα παιδιά τα έδωσαν όλα, έστω κι αν δεν αποδώσαμε αυτό που μπορούσαμε.

Δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό, αυτό πρέπει να κρατήσουμε και θα έλθουν και οι νίκες. Ήταν ένα πέναλτι που κέρδισε έξυπνα ο αντίπαλος, δεν μπορείς να πεις ότι δεν ήταν, ήταν 50-50. Τη Δευτέρα πάμε μόνο για τη νίκη, τη θέλουμε επειγόντως.

Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα που έχασα το θείο μου χθες, ήθελα γι’ αυτόν να πάρουμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα
»
 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Άνω κάτω η Μπριζ-Έφυγε ο Ολσεν από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία
Με δύο εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα