Σιμόν: «Δεν μπορούμε να λέμε ψέματα…»

Απόλυτα ικανοποιημένος και περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και την προσπάθειά τους στον αγώνα με τη Βουλγαρία εμφανίστηκε ο Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος έκανε λόγο για δίκαιη ισοπαλία.
 
«Απογοήτευση υπάρχει μόνο για το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ, αλλά δεν μπορούμε να λέμε ψέματα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον, αλλά απόψε -με τόσες απουσίες- οι παίκτες μου είχαν ξανά πάθος, είχαν πνεύμα, έδωσαν το 100% και είμαι περήφανος γι’ αυτούς.
 
Άλλαξα το σύστημα στο 60’, διότι σ’ εκείνο το σημείο ήμασταν αρκετά εκτεθειμένοι στη μεσαία γραμμή, ευτυχώς ο Νικόλας (σ.σ. Ιωάννου) προσαρμόστηκε αμέσως. Γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς έπαιξε η ομάδα, με μια τακτική που μας βοήθησε να παίξουμε ποδόσφαιρο.
 
Σπουδαίο παιχνίδι από Παναγή, ο Ζαχαρίου είναι από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες μας. Όλοι οι Κύπριοι πρέπει να καταλάβουν ότι όταν δουλεύουν επαγγελματικά, όπως αυτός, η εθνική είναι η ομάδα για να δείξουν το επίπεδό τους.
 
Μόλις σήμερα το πρωί μάθαμε για την απώλεια του Σωτηρίου ενός ποδοσφαιριστή-ηγέτη. Αντί να τους πάρει από κάτω, πείσμωσαν περισσότερο και έπαιξαν όπως είδατε. Δείξαμε στα τρία τελευταία παιχνίδια το ίδιο πάθος, δημιουργούμε ένα καινούργιο dna, αυτό που θέλουμε, και είναι πολύ σημαντικό αυτό
», σχολίασε ο Ισραηλινός εκλέκτορας.
 

Δειτε Επισης

Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ