«Αλλάζει το dna», «η εθνική χρειάζεται το νέο αίμα»

Γιώργος Μερκής, Παναγιώτης Ζαχαρίου και Κωνσταντίνος Παναγή συμπεριλήφθηκαν στους κορυφαίους της Κύπρου στο 1-1 με τη Βουλγαρία στο ΓΣΠ και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησαν στην κάμερα του ΡΙΚ.
 
«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές δυνατές μάχες, δεν παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε θέληση και πάθος για τη νίκη. Δεχτήκαμε στο τέλος την ισοφάριση, όμως είμαστε ευχαριστημένοι, είναι ο δεύτερος συναπτός αγώνας που παίρνουμε θετικό αποτέλεσμα. Σιγά-σιγά αλλάζει το dna αυτής της ομάδας, η οποία έχει γίνει ένα ωραίο σύνολο, μια οικογένεια και πλέον μπορούμε να χτυπήσουμε κάθε αντίπαλο, ιδίως στο ΓΣΠ.

Είχαμε το πλεονέκτημα να προηγηθούμε, ήμασταν μετά πιο προσεκτικοί στην άμυνα, ο Παναγή ήταν εξαιρετικός, αλλά στο τέλος δεχτήκαμε την ισοφάριση με το πέναλτι. Θα κρατήσουμε τα θετικά. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε τα λάθη μας και ποιοι τραυματίες μπορούν να επανέλθουν και να πάμε για θετικό αποτέλεσμα με τη Νορβηγία
», σχολίασε ο Μερκής.
 
«Η αλήθεια είναι ότι πριν 3-4 μέρες δεν θα περνούσε καν από το μυαλό μου, είναι ένα όνειρο αυτό που συνέβη και αυτό που ζω. Πιστεύω ότι είχα μια καλή εμφάνιση, γλυκόπικρη νίκη, μπορούσαμε και τη νίκη, ελπίζω να συνεχίσω έτσι να βελτιώνομαι σταδιακά. Η Κύπρος έχει πολλά μεγάλα ταλέντα, ελπίζω στο μέλλον να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες, η εθνική χρειάζεται το νέο αίμα. Το παιχνίδι είχε πολλά τρεξίματα, όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, η προσπάθεια δεν σταματά, πάμε τη Δευτέρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Ζαχαρίου.
 
«Δεν θυμάμαι, αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα μου, μας αφήνει μια πικρή γεύση το αποτέλεσμα, το παλέψαμε μέχρι τέλους, δώσαμε όλες τις δυνάμεις μας, είχαμε τις ευκαιρίες μας και η Βουλγαρία τις δικές της. Όλη μου τη δύναμη την παίρνω από τους συμπαίκτες μου. Όταν βλέπεις μια ομάδα να τρέχει για 90 λεπτά, να αμυνόμαστε… καταλαβαίνεις ότι η ψυχολογία μου είναι ακόμα καλύτερη. Βλέπω τους παίκτες μου να παλεύουν, θέλω κι εγώ να παλέψω και να βοηθήσω. Τελείωσε το παιχνίδι, έχουμε το τελευταίο με την Νορβηγία. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Θα τα δώσουμε όλα», τόνισε ο Παναγή.
 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα