Αποκαλύψεις και για άλλο ποδοσφαιριστή με παράνομες ουσίες!

Μαρτυρία για ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν πέρυσι στο κυπριακό πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στο εξωτερικό, σύμφωνα με την οποία του χορηγήθηκαν απαγορευμένα σκευάσματα τέθηκε ενώπιον των αρχών όπως αναφέρει «Ο Φιλελεύθερος».
 
Η καταγγελία έγινε στα πλαίσια των καταγγελιών τριών ποδοσφαιριστών, του Παναγιώτη Λοϊζίδη, και Παναγιώτη Φραγκέσκου και του αδερφού του οι οποίοι παρουσίασαν καρδιακό πρόβλημα και προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία για να εξεταστεί αν για την ασθένεια τους ευθύνονται τα ενδοφλέβια σκευάσματα που τους χορηγήθηκαν από την πρώην ομάδα τους.
 
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρουσίασαν οι τρεις ποδοσφαιριστές στους ανακριτές της υπόθεσης, ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν πέρυσι στο κυπριακό πρωτάθλημα λάμβανε το σκεύασμα actovegin το οποίο είναι παράνομο και δεν βρίσκεται στον κατάλογο με τα αδειούχα σκευάσματα των φαρμακευτικών υπηρεσιών.
 
Πρόκειται για το ίδιο σκεύασμα το οποίο εντοπίστηκε στον οργανισμό του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Λανς Άμστρονγκ. Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να καλέσουν στην Κύπρο τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για να καταθέσει.
 
Οι έρευνες της αστυνομίας, γίνονται σε συνεννόηση με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίας και σε αυτά τα πλαίσια επιβεβαιώθηκε πως στα τεκμήρια που περισυνέλλεξαν οι ανακριτές της υπόθεσης, βρίσκεται και παράνομο σκεύασμα το οποίο δεν έχει άδεια κυκλοφορίας.

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής