Ντάρμπισαϊαρ: Δεν αρκεί η επιστροφή στο γήπεδο

Απών από τα παιχνίδια με Ερμή και Δόξα λόγω τραυματισμού ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ περιμένει ακόμη τον πρώτο του αγώνα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου στην Ομόνοια. Κατά τα φαινόμενα, αυτός θα είναι το κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση, καθώς ο Άγγλος δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το «τριφύλλι», ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται, χρειάζεται τον 32χρονο άσο. Η ποιότητα και η ηγετική του φυσιογνωμία είναι απαραίτητα για την αγωνιστική ανάταση και βαθμολογική αναρρίχηση των «πρασίνων».

Περισσότερο απ’ όλα, ωστόσο, η Ομόνοια χρειάζεται τα τέρματα του Ντάρμπισαϊαρ, του οποίου η μέχρι στιγμής παραγωγικότητα είναι η χαμηλότερη της θητείας του στην Κύπρο. Υπενθυμίζεται πως την περίοδο 2016/17 ο Άγγλος επιθετικός μετρούσε έξι γκολ μετά από επτά αγωνιστικές, ενώ πέρυσι το κοντέρ του στο αντίστοιχο χρονικό σημείο έγραφε ήδη τέσσερα τέρματα. Στην τρέχουσα σεζόν ο απολογισμός του είναι μόλις ένα γκολ…

Ο αγαπημένος Ματ της πράσινης κερκίδας, συνεπώς, δεν αρκεί να επιστρέφει στο γήπεδο. Είναι επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει και στα συνηθισμένα, υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας..

Δειτε Επισης

Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ