ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες ενώνουν δυνάμεις για τον ΑΠΟΕΛίστα Μάριο Σωφρονίου

Στο πλευρό του οπαδού του ΑΠΟΕΛ, Μάριου Σωφρονίου, βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, ενώ καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών του στο Δημοτικό Σχολείο Καψάλου έτσι ώστε να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών.

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ Λεμεσού:

«ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Θυμόμαστε τον φίλο Μάριο Σωφρονίου, που έδινε πάντα την δική του μάχη στην κερκίδα. Με ένα κασκόλ πορτοκαλί, ακολουθούσε παντού την ομάδα μας, στα γήπεδα αλλά και σ' εκδηλώσεις του συνδέσμου. Ωστόσο, πάνε κιόλας 20 μέρες, που ο Μάριος δίνει ίσως τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του. Συναγωνιστές σε αυτό τον αγώνα, η οικογένειά του αλλά κι όλοι εμείς, πορτοκαλί, φίλοι και συγγενείς.

Ήταν τέλη Οκτωβρίου. Ο Μάριος Σωφρονίου, προσήλθε στο γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μετά από συνεχείς πόνους σε κεφάλι και στομάχι. Μετά από τις καθορισμένες εξετάσεις, του ανακοινώθηκε πως πάσχει από λευχαιμία κι αναγκάστηκε άμεσα να ξεκινήσει την δική του μάχη θεραπειών!

Πλέον ο Μάριος, αναζητά κι αυτός με την σειρά του, τον συμβατό του δότη, με σκοπό να ξεπεράσει την ασθένεια. Μακάρι κάποιος από εμάς να είναι συμβατός. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει πρωτα να το ελέγξουμε. 'Όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια ενώ όταν δίνεις (προσφέρεις) γεμίζει η ψυχή".

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ Λεμεσού, καλεί όλους, ΑΠΟΕΛίστες και μη, να παρευρεθούμε και να συμμετάσχουμε με την στήριξή μας, στην προγραμματισμένη αιμοδοσία και δειγματοληψία προς το σκοπό εξεύρεσης συμβατού δότη του αδελφού μας, Μάριου Σωφρονίου.

Για τον σκοπό αυτό, την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, από τις 10.00 έως 13.00 και από 15.00 έως 17.00, καλούμε τον καθένα μας, να προσέλθει στο Θ Δημοτικό σχολείο Καψάλου, με σκοπό εξεύρεσης συμβατού δότη.

Η δειγματοληψία θα γίνεται μέσω στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) σε μία απλή μπατονέτα. Στη διαδικασία αυτή, μπορούν να μετέχουν άτομα από 18 έως 45 ετών. Λίγα μόνο λεπτά ανθρωπιάς μπορεί να δώσουν ζωή.

Για πληροφορίες: Ανδρέας 96820432

Τα λόγια είναι φτώχια μπροστά στο μεγαλείο του ανθρωπισμού που καλούμαστε να συμβάλουμε. Εμείς αδελφέ θα συνεχίσουμε να σε στηρίζουμε με κάθε τρόπο, σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία της ζωής σου με στόχο να βγούμε ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.

Συ.Φι.ΑΠΟΕΛ Λεμεσού».

Η ανακοίνωση των οπαδών του Απόλλωνα:

«Μπροστά στο μεγαλείο της ανθρώπινης ζωής, τα χρώματα των ομάδων μας μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Στις 25 Νοεμβρίου, δίνουμε όλοι το παρών μας στο Θ Δημοτικό Σχολείο Καψάλου για δειγματολειψία και έυρεση συμβατού δότη μυελού των οστών.
Καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε τον φίλο Μάριο Σοφρωνίου στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του.

Ώρες δειγματολειψίας:
10:00 - 13:00 και 15:00 - 17:00

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ»

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ:

«Την 25η Νοεμβρίου τις ώρες 10.00-13.00 και 15.00-17.00 θα πραγματοποιηθεί δειγματοληψία για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών στο Θ Δημοτικό Καψάλου για να βοηθήσουμε τον συμπολίτη μας Μάριο Σωφρονίου καθώς και άλλους συνανθρώπους μας οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας από τη νόσο της λευχαιμίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία αποταθείτε 
στο τηλέφωνο 97780499»

Δειτε Επισης

Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»