«Πήρα μόνο 4.000 ευρώ. Χαχαχα, έπρεπε να κερδίζω 14.000 ευρώ το μήνα…»

Απίστευτες καταγγελίες σε βάρος του Αντριάν Μούτου και του πρώην προπονητή του στην Ντιναμό Βουκουρεστίου και νυν τεχνικό της Εθνικής Ρουμανίας, Κοσμίν Κόντρα, εξαπολύει ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χουάν Αλμπίν.

Ο 32χρονος τους κατηγορεί, σε συνέντευξή του σε ρουμανικό Μέσο (fanatik.ro), ότι τον ξεγέλασαν το 2017, στο σύντομο πέρασμά του από την ρουμανική ομάδα.

Οι τοποθετήσεις του:
«Οι μνήμες μου για την Ντιναμό είναι εντελώς αρνητικές. Το μόνο καλό ήταν η φιλία που είχα με τους νέους παίκτες που ήταν εκεί. Έφυγα επειδή δεν ένιωθα καλά, σωματικά και διανοητικά. Είπα στους Κοσμίν και Μούτου ότι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Δεν με έδιωξε ο Κοσμίν, εγώ παραιτήθηκα. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους από εκείνη τη στιγμή. Ο Μούτου με πρόδωσε. Το ίδιο ισχύει για τον Κοσμίν, επειδή είναι φίλος του Μούτου».

«Ξέρετε πόσα χρήματα πήρα από την Ντιναμό; Μόνο 4.000 ευρώ! Χαχαχα! Είναι το μόνο που πήρα από την Ντιναμό. Έπρεπε να κερδίσω 14.000 ευρώ το μήνα...».
 

«Όταν βρισκόμουν στο σπίτι του Μούτου, μού είπε ότι όλα ήταν τακτοποιημένα και ο Κοσμίν θα έλεγε ότι θα φύγω για οικογενειακούς λόγους. Το είπε αυτό; Όχι, Είπε κάτι άλλο! Ο Κόντρα και ο Μούτου με πρόδωσαν! Ήμουν πολύ σαφής και μου υποσχέθηκαν ότι θα έλεγαν κάτι στον Τύπο, όμως στη συνέχεια είπαν ψέματα».

«Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι ενδιαφέρον. Ο Μούτου μού είπε να πάω στο σπίτι του για να μιλήσουμε. Πήγα, αν και δεν είχα χρήματα επειδή οι πιστωτικές μου ήταν κλειδωμένες στο Μεξικό. Ο Mούτου μού πλήρωσε το ταξί. Όταν έφτασα ο Μούτου με περίμενε με μια πίτσα και ένα μεγάλο μπουκάλι βότκα. Ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Στεάουα και την Σπόρτιγνκ Λισσαβόνας. Ξεκινήσαμε να βλέπουμε το παιχνίδι και να πίνουμε. Είπα στον Μούτου ότι είχα νεύρα και αποφάσισα να φύγω.
 
 
Επίσης, μου αποκάλυψε ότι σε τρεις μήνες, τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, θα ήταν στον πάγκο της Εθνικής Ρουμανία, όπως και έγινε.
 
Χωρίς να το καταλάβω ήμουν μεθυσμένος. Κοιμήθηκα στο καναπέ και κάποια στιγμή έπεσα και χτύπησα στη μύτη και το στόμα. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και όταν κοίταξα στον καθρέφτη, είδα αυτή την πληγή, την οποία δεν θυμόμουν. Ήμουν μεθυσμένος και δεν αισθανόμουν τίποτα».
 
 
«Έφαγα με τον Μούτου την επόμενη ημέρα, ήταν και η μητέρα του εκεί. Στη συνέχεια πήγα στο γραφείο του προπονητή για να υπογράψω τον τερματισμό του συμβολαίου μου. Με είδαν με χτυπημένο το πρόσωπο και εφηύρα μια ιστορία με ξυλοδαρμό και μάρτυρες. Δεν είχα τίποτα να χάσω».

«Δεν έπρεπε να αφήσω το Μεξικό γι’ αυτούς τους δυο. Με ξεγέλασαν. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Αν γυρίσω ποτέ ξανά πίσω στη Ρουμανία, θα το κάνω μόνο για την Πετρολούλ. Πάντα ονειρευόμουν να επιστρέψω εκεί. Ακόμη και στην Β’ Κατηγορία θα επέστρεφα».

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής