«Αν δεν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, κάποιοι θα πάνε σπίτι τους!»

Μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται στη Λεμεσό ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μίλησε ο πρόεδρος της «ελαφράς ταξιαρχίας», Σταύρος Δημοσθένους στον Super Sport FM 104.0, τονίζοντας την ανάγκη να ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του αλλιώς θα προβεί σε αποχωρήσεις.

Οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα παιχνίδι που θεωρητικά γίνεται στη 1η κατηγορία. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν θα χάναμε βαθμούς από θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους. Σήμερα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πέρα από τους τρεις βαθμούς».

Για τη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων: «Τώρα, με μια νίκη θα μπορούσαμε να παίρναμε ισχυρό προβάδισμα, και θα τελειώναμε με τα δύσκολα και την πίεση που έχουμε. Σήμερα είναι μονόδρομος οι τρεις βαθμοί. Όπως είμαστε τώρα στον Άρη, όποιος μας αντιμετωπίζει, γίνεται Μπαρτσελόνα».

Για το αν θα υπάρχει πριμ στους παίκτες αν κερδίσουν: «Αν δεν κερδίσουμε, κάποιοι θα πάνε στο σπίτι τους. Αν υπάρχουν αυτά τα ανεβοκατεβάσματα στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν μπορώ να το ανεχτώ. Αν ο Χρύσης ήταν 5 χρόνια πιο μικρός θα τον έβαζα να παίξει. Όταν βλέπεις ένα ποδοσφαιριστή να βλέπει ότι είναι χαμηλό το επίπεδο στη Β’ κατηγορία, δεν ανταποκρίνεται. Δεν θέλω τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μου. Είναι μια ομάδα που πληρώνονται κάθε 1η του μήνα. Όταν είσαι σωστός έχεις και εσύ τις απαιτήσεις σου».

Για τη σχέση του με τον κ. Τορναρίτη: «Διατηρούμε πολύ καλή σχέση. Έχουμε ιδιαίτερη φιλία, θα είμαστε μαζί, εύχομαι να τον κερδίσω. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε αιχμή, να ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά