Ενσούε: «Κανένας δεν μας σεβάστηκε, τώρα μας έχουν σεβασμό…»

Πολύ χαρούμενος για την επανεμφάνισή του αλλά και τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, παρουσιάστηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Εμίλιο Ενσούε.
 
Ο αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων μίλησε στη μικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά ενώ «έχρισε» ως συνιεκδικητές του ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο, τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ.
 
Οι δηλώσεις του:
 
Για την καλή εμφάνιση και τη νίκη: «Πιστεύω πως όλη η ομάδα έπαιξε καλά και το κλειδί ήταν πως μπήκαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο στο παιχνίδι με το 200%. Ξέραμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε και παίξαμε καλά. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».
 
 
Ένα σχόλιο για την επανεμφάνιση και το γκολ του: «Είμαι πολύ χαρούμενος αφού δούλευα με την ομάδα, καλή διατροφή και όλα αυτά. Σήμερα είμαι χαρούμενος για μένα αλλά ακόμα πιο χαρούμενος για την ομάδα, αφού ένιωσα πως την τελευταία εβδομάδα κανένας δεν μας σεβάστηκε. Τώρα έχουμε περισσότερο σεβασμό. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα παλέψει ως το τέλος με εμάς και την ΑΕΚ. Ο μόνος στόχος είναι να δουλεύουμε σκληρά και να παίρνουμε νίκες».
 
Για το γεγονός πως η ΑΕΚ έχασε σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας του: «Αυτό είναι καλό και δεν το ήξερα αφού δεν είχα δει το σκορ από πριν. Είναι πολύ νωρίς και πρέπει να το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να δουλεύουμε σε όλους τους αγώνες ξεχωριστά αφού είδαμε πως όλοι έχουν προβλήματα να κερδίζουν τα παιχνίδια, φέτος είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου γιατί θέλω να παίζω για τον ΑΠΟΕΛ. Έμεινα όλο αυτό τον καιρό έξω λόγω του τραυματισμού μου. Ο κόσμος μας αξίζει την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε σήμερα».

Δειτε Επισης

Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου