Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Πυρά προπονητή Ονήσιλου μετά την Ομόνοια: «Υπάρχουν επιτήδειοι…»

  05/12/2018 18:59
Πυρά προπονητή Ονήσιλου μετά την Ομόνοια: «Υπάρχουν επιτήδειοι…»
«Ήμουν πολύ έντονος στον πάγκο - Μεγάλη προσπάθεια να διαψεύσουμε τους ψίθυρους και να προστατέψουμε την ομάδα μας από φακέλους»

Πυρά προπονητή Ονήσιλου μετά την Ομόνοια: «Υπάρχουν επιτήδειοι…»

  05/12/2018 18:59
 
Στον Ονήσιλο υπήρχε μεγάλη πίεση στον αγώνα με την Ομόνοια σημείωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννακης Ποντικός, στη συνέντευξη Τύπου.
 
Όπως υποστήριξε, η πίεση αυτή πήγαζε από το γεγονός ότι υπήρχαν ψίθυροι ότι το σκορ θα ξέφευγε.
 
«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την δίκαιη και καθαρή της πρόκριση. Εύχομαι ολόψυχα την κατάκτηση του κυπέλλου στην Ομόνοια. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και να σταθούμε αντάξια απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Η ανωτερότητα του αντιπάλου ήταν εμφανής. Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες έμπαιναν καλύτερα και ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά. Εμείς έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα και το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο εκεί.

Πρέπει να πω κάτι που δεν μπορώ να κρατήσω μέσα μου. Στην Κύπρο συμβαίνουν πράγματα που μας υποχρεώνουν να μπαίνουμε σε μια ψυχολογική κατάσταση που δεν μας βοηθά. Αν προσέξατε είχαμε πίεση και ήμουν πολύ έντονος στον πάγκο γιατί δεν θέλαμε να ξεφύγει το σκορ. Υπάρχουν επιτήδειοι που χαλάνε το ποδόσφαιρο.  Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να διαψεύσουμε τους ψίθυρους και να προστατέψουμε την ομάδα μας από φακέλους».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας