Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Νεοφυτίδης: «…, γιατί είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι»

  07/12/2018 09:44
Νεοφυτίδης: «…, γιατί είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι»

Νεοφυτίδης: «…, γιατί είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι»

  07/12/2018 09:44
Για τις σημαντικές αλλαγές που αποφασίστηκαν και υλοποιήθηκαν χθες από τον ΠΑΣΠ μίλησε ο απερχόμενος πρέοδρος του Δ.Σ. και νυν Εκτελεστικός Πρόεδρος του Συνδέσμου, Σπύρος Νεοφυτίδης, στον Super Sport FM 104.0.

«Έχει ξεκινήσει ένας νέος προγραμματισμός για την επόμενη 5ετία του συνδέσμου. Προνοεί την πλήρως επαγγελματική λειτουργία του συνδέσμου, με κάποιους στόχους που πρέπει να υλοποιηθούν τα επόμενα 4-5 χρόνια. Πλέον υπάρχουν οι ρήτρες και τα συμβόλαια για το μόνιμο προσωπικό του συνδέσμου. Έχει γίνει μια ανανέωση στο Δ.Σ. Προχωρούμε πολύ δυναμικά. Έπρεπε να εναρμονιστούμε με την FIFPro. Έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, όμως επιβαλλόταν η αλλαγή και θα ωφελέσει τον ΠΑΣΠ. Θα πάμε και στη Βουλή και θέλουμε να έχουμε ανταπόκριση για τα ελάχιστα που δικαιούμαστε».

Ακολούθως ο Σπύρος Νεοφυτίδης τοποθετήθηκε για.,..

...τον Γιώργο Μερκή που είναι ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ.: «Όλες οι αρμοδιότητες του θα έχουν να κάνουν με το Δ.Σ.».

...την επαγγελματική λειτουργία: «Είναι πλήρως επαγγελματική η λειτουργία με την μονιμοποίηση τριών ατόμων . Έχουμε μια στέρεα βάση. Αν έρθει και μια ελάχιστη βοήθεια από την πολιτεία θα είναι ό,τι καλύτερο».

...το θέμα με τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας το προηγούμενο διάστημα: «Πρέπει να μας ενημερώνουμε για το τι δικαιούμαστε, γιατί είμαστε ένα ξέφραγο αμπέλι. Υπάρχει ευθύνη από τα μέλη μας. Δεν μπορείς να παίζεις με τη δική σου υγεία».
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας