Από την απόπειρα φόνου κατά του Ροδοθέου στο… ΑΠΟΕΛ-Ο πόλεμος γύρω από το Σήφη

Την ίδια ώρα που η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου και την υπόθεση ναρκωτικών, πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου και του προέδρου του σωματείου ΑΠΟΕΛ Μάριου Χαραλάμπους.

Στο επίκεντρο της διαμάχης ο Ιωσήφ Ιωσήφ άλλως Σήφης ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές για τις δύο υποθέσεις, μετά την ομολογία του 27χρονου υπόπτου που συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση, εναντίον του οποίου άνοιξε πυρ ο Σωκράτης Χάσικος, ζητώντας την διαγραφή του ως αντιπρόεδρους του σωματείου.
 
Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο Σωκράτης Χάσικος, «θα πρέπει να συνέλθουν τα όργανα του σωματείου ΑΠΟΕΛ και να τον διαγράψουν διαφορετικά να παραιτηθούν όλοι. Η ανοχή μας προς τέτοιου είδους φαινόμενα δεν μας τιμά. Και μη μου πει κανένας ότι ο καθένας είναι αθώος μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου. Το γεγονός και μόνο ότι είναι καταζητούμενος και δεν παραδίδεται στις αρμόδιες αρχές του κράτους δικαιολογεί πλήρως την διαγραφή του».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για τον καταζητούμενο Σήφη – «Δεν μπορώ να καταδικάσω κάποιον…»

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και ο πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην μεσημβρινή εκπομπή του OMEGA, με τον Σωκράτη Χάσικο να διερωτάται «γιατί δεν παραδίνεται εάν είναι καθαρός και να πάει Δικαστήριο να αθωωθεί», αναφέροντας ότι «από την στιγμή που καταζητείται είναι άκρως επιλήψιμο και θα πρέπει να διαγραφεί από το σωματείο».  
 
«Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κάποιον πριν καταδικαστεί από το Δικαστήριο», ήταν η απάντηση του προέδρου του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Μάριου Χαραλάμπους, ο οποίος έδωσε τη δική του εξήγηση γιατί δεν διαγράφηκε ο καταζητούμενος από αντιπρόεδρος του σωματείου, επισημαίνοντας ότι «ως αντιπρόεδρος εκτελούσε άψογα τα καθήκοντα του».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Στον ΑΠΟΕΛ να διαγράψουν τον καταζητούμενο Σήφη, αλλιώς να παραιτηθούν όλοι»
 
Όπως ανέφερε ότι «όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτους», επισημαίνοντας ότι  «σε περίπτωση που δεν παρευρεθεί στις επόμενες συνεδρίες του σωματείου θα διαγραφεί».
 
Απαντώντας στη συνέχεια ο Σωκράτης Χάσικος ανέφερε ότι όλα αυτά που λέει ο πρόεδρος του σωματείου «είναι μασκαραλλίκια», υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορεί κάποιος που καταζητείται να συνεχίσει να είναι μέλος του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα  είπε στον κ. Χαραλάμπους «αν δεν μπορείτε να τον διαγράψετε, να παραιτηθείτε όλοι σας.
 
Ο πρόεδρος του σωματείου απαντώντας στον πρώην υπουργό ανέφερε «αντιλαμβάνομαι τους φόβους που εκφράζει ο κ. Χάσικος και ο ίδιος ως πρόεδρος του σωματείου ξέρει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του».
Ποιος ενέπλεξε το Σήφη
 
Μετά την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου αποκαλύφθηκε η υπόθεση ναρκωτικών, όπου και για τις δύο υποθέσεις συνδετικός κρίκος είναι ο 27χρονος ο οποίος ενώ αρχικά αρνείτο, στη συνέχεια ομολόγησε και ενέπλεξε μεταξύ άλλων τον Σήφη.

Ως εκ τούτου η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του, ενώ διεξήγαγε έρευνες στην οικία του από την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες για εντοπισμό του Σήφη συνεχίζονται σε παγκύπρια βάση για εντοπισμό, ενώ έχει τοποθετηθεί στον κατάλογο stop-list.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου