Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Είχαμε πέναλτι και κόκκινες που δεν μας δόθηκαν»

  07/12/2018 14:04
«Είχαμε πέναλτι και κόκκινες που δεν μας δόθηκαν»
Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε για την πρόθεση καταγγελίας της διαιτησίας από τον ΑΠΟΕΛ

«Είχαμε πέναλτι και κόκκινες που δεν μας δόθηκαν»

  07/12/2018 14:04
Για χαμένους βαθμούς του ΑΠΟΕΛ από διαιτητικά λάθη έκανε λόγο ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε τηλεφωνική παρέμβασή του στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών αναφέρθηκε στον έντονο απόηχο του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, το επικείμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και τη δουλειά του Πάολο Τραμετσάνι. Αναλυτικά όσα δήλωσε για…
 
…τον έντονο απόηχο του ντέρμπι: «Πρέπει να επαναλάβω αυτό που είπα την Τρίτη. Δεν ήταν επιλογή μας το τι ακολούθησε. Τοποθετηθήκαμε με ανακοίνωση που αναφέρει ότι από την στιγμή που ο Απόλλωνας καταγγέλλει κάποια πράγματα, είναι υποχρέωσή του να δώσει στοιχεία. Αναμένουμε. Έχουν περάσει τέσσερις μέρες και περιμένουμε στοιχεία. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο δύσκολο μας παιγνίδι».

…την πρόθεση  καταγγελίας της διαιτησίας: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το πράγμα. Στην Πάφο είχαμε δύο πέναλτι, δεν μας τα έδωσαν. Με την Ένωση και την ΑΕΚ δεν δόθηκαν κόκκινες. Διαμορφώθηκαν δεδομένα που μας στοίχισαν βαθμούς. Δεν μπορούμε όμως να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Κάθε φορά που τελειώνει ένα παιγνίδι, έχεις δικαίωμα να πεις ό,τι θέλεις. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Είμαστε ομάδα που στερηθήκαμε βαθμούς από λάθη διαιτησίας».

…το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι μια διάρκεια 11 αγωνιστικών που όταν μια ομάδα παρουσιάζει σταθερότητα και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας είναι δύσκολο εμπόδιο. Είναι ένα καρέ δύσκολων αγώνων. Θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια όμως πιστεύοντας στις δυνατότητες της ομάδας, αν ο εαυτός μας είναι καλά, θα αντεπεξέλθουμε. Θέλουμε σταθερότητα και βελτίωση. Από το παιχνίδι με την Ένωση και εντεύθεν παρουσιάζει βελτίωση και διάθεση και θέλουμε να δούμε συνέχεια και με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα θέλει κόπο στον αγωνιστικό χώρο, αν θέλουμε να πετύχουμε τη νίκη».

…το αν ανεβαίνουν οι προσδοκίες: «Ένας προπονητής μέρα με τη μέρα όταν έχει το χρόνο δείχνει τη δουλειά του. Από την αρχή η επιλογή του Τραμετσάνι ζητήσαμε από τον κόσμο να δείξει υπομονή. Πρέπει να υποστηρίξουμε για αρκετό χρόνο την επιλογή. Δουλεύει δύο μήνες από τη θέση του προπονητή και δείχνει έργο. Άρα πρέπει να υποστηρίξουμε αυτή την απόφαση και κυρίως να δώσουμε κι άλλο χρόνο. Δεν πιστεύομε ότι φτάσαμε στο ταβάνι μας. Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Για να κερδίσεις τη Σαλαμίνα ή την Ομόνοια την επόμενη εβδομάδα, είναι απαιτούμενο να έχεις συνέχεια».

…τα αγωνιστικά νέα: «Δεν υπολογίζουμε στον Ντελατόρε και στον Ρουέδα που υπολογίζεται να μπει σε ρυθμούς κανονικής προπόνησης την Δευτέρα».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας