Έπεσε το όνομα του Μαυρία για τη μεσοεπιθετική γραμμή της Ομόνοιας

Το γεγονός ότι η Ομόνοια θα ψαχτεί για μεταγραφική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σχολιάστηκε στο πλαίσιο της εκπομπής «Γκολ και θέαμα» του ΡΙΚ.
 
Μάλιστα, στη συζήτηση έπεσε από τους παρουσιαστές και το όνομα του Χάρη Μαυρία και ότι θα εξεταστεί από τον προπονητή των πρασίνων, Γιάννη Αναστασίου.
 

Ο Χάρης Μαυρίας αγωνίζεται στη Σκωτία με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν, στην οποία δοκιμάστηκε για μερικές εβδομάδες και τον περασμένο Οκτώβριο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 με όψιον ανανέωσης.
 
Ο 24χρονος εξτρέμ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα το έκανε σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ.
 

 
Αντίπαλος η Ρουμπίν Καζάν, με το «τριφύλλι» να έρχεται ισόπαλο 0-0 στο ΟΑΚΑ στις 20 Οκτωβρίου του 2010. Τέσσερις μέρες μετά πήρε εκ νέου θέση στο σχήμα της ομάδας, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, αφού η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 των «πρασίνων».  

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του ήρθε το καλοκαίρι του 2013, όταν πήρε μεταγραφή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με τη Σάντερλαντ.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, καθώς οι «μαυρόγατες» την επόμενη σεζόν τον παραχώρησαν και πάλι στον Παναθηναϊκό και μετέπειτα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία αγωνιζόταν στην Τβάιτε Λίγκα. Εκεί ξανά στάθηκε στα πόδια του, έπαιξε σε 15 παιχνίδια, πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ.
 

Η Φορτούνα έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκτήσει με μεταγραφή το καλοκαίρι, όμως η Σάντερλαντ φρέναρε τα πράγματα, με τον ποδοσφαιριστή εν τέλει να λύνει τη συνεργασία του με την αγγλική ομάδα και να συνεχίζει την καριέρα του στην Καρλσρούη το 2016. Αν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, αν και πήρε πολλά παιχνίδια στα πόδια του (22 συμμετοχές) ούτε εκεί κατάφερε να στεριώσει .
 
Πήρε μεταγραφή στην Κροατία για λογαριασμό της Ριέκα. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε, αφού πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής (10 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις), προτού τον περασμένο Οκτώβριο υπογράψει στη Χιμπέρνιαν.
 
 
*Με πληροφορίες από www.metrosport.gr

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία