ΑΕΚ: Ο Ιραόλα «ισοφάρισε» Ιντιάκεθ και Κρίστιανσεν!

Στα δύο πρώτα παιχνίδια της εκτός Λάρνακας για το τρέχον πρωτάθλημα η ΑΕΚ γνώρισε ισάριθμες ήττες: το 1-2 κόντρα στην ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» διαδέχτηκε το 0-1 κόντρα στην Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ήταν η πρώτη φορά που οι Λαρνακείς έμειναν με άδεια χέρια σε διαδοχικές αγωνιστικές μετά τον Σεπτέμβριο του 2017: τότε είχαν υποκύψει διαδοχικά σε Ομόνοια (2-5, στις 20.09) και Νέα Σαλαμίνα (0-1, στις 23.09). Και σ’ εκείνη την περίπτωση αμφότερες οι ήττες είχαν έλθει σε διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια.

Πέρυσι η ομάδα του Ιμανόλ Ιντιάκεθ είναι αντιδράσει με τη δημιουργία ενός αήττητου σερί 13 αγωνιστικών που της επέτρεψε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα θα επιχειρήσει να ξεκινήσει το αντίστοιχο δικό της σερί την ερχόμενη Δευτέρα απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο Βάσκος έχει ισοφαρίσει ήδη την επίδοση των Τόμας Κρίστιανσεν και Ιμανόλ Ιντιακέθ, οι οποίοι στη διετή θητεία τους στον πάγκο των «κιτρινοπράσινων» γνώρισαν από μια φορά κολλητές ήττες (σ.σ. ο Δανός στην πρώτη χρονιά του απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση).

Σε περίπτωση που το κακό για τους κυπελλούχους τριτώσει στο «Τσίρειο», η ΑΕΚ θα έχει μετρήσει τρεις συναπτές ήττες για πρώτη φορά από τα πλέι οφ της περιόδου 2015/16 (ΑΠΟΕΛ 0-2, Ομόνοια 1-3, Νέα Σαλαμίνα 2-3). Υπενθυμίζεται ότι μετά την ήττα στο ΓΣΠ είχε απομακρυνθεί ο Κρίστιανσεν και στα επόμενα δύο παιχνίδια η ομάδα εμφανίστηκε με υπηρεσιακό προπονητή.
 

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική