Γκόμεθ: «Έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ» (vid)

Στο πλαίσιο της παραλαβής του βραβείου του για τον τίτλο του MVP στην αναμέτρηση με την Αλκή ο Γιόρδι Γκόμεθ αναφέρθηκε (και) στο επικείμενο clasico με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο χαρακτήρισε ως πολύ καλή ευκαιρία για την πρώτη νίκη επί μεγάλου αντιπάλου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού μέσου για…
 
…τον αγώνα με την Αλκή: «Το πιο σημαντικό ήταν που κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς, μετά την ήττα από την ΑΕΛ στη Λεμεσό. Προφανώς είμαι ικανοποιημένος με τα δύο γκολ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι η ομάδα πήρε τη νίκη και τώρα ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά που αγωνίζομαι και προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα να παίρνει καλά αποτελέσματα. Αυτό είναι που κάνω στο σύλλογο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι το τέλος της σεζόν»
 
…το clasico με τον ΑΠΟΕΛ: «Προφανώς γνωρίζουμε πως είναι καλή ομάδα, όμως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και μπροστά στους φιλάθλους μας. Οπότε πρέπει να δώσουμε περισσότερο από το 100% για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν κερδίσαμε κάποια από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά αυτήν την εβδομάδα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να το αλλάξουμε αυτό απέναντι στο μεγαλύτερό μας αντίπαλο, τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει το παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως έχουμε μια καλή ευκαιρία αυτήν την αγωνιστική».
 
…τον κόσμο: «Το μήνυμα προς τους φιλάθλους μας είναι πάντα το ίδιο. Η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και τους θέλουμε δίπλα μας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»
 

 

Δειτε Επισης

Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ