«Ο ΑΠΟΕΛ αρνήθηκε δελεαστική πρόταση για τον Ζαχίντ επειδή…»

Απάντηση στα διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδεχόμενο πώλησης του Μούσα Αλ Τάμαρι έδωσε εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 επεσήμανε ότι δεν υφίσταται ένα τέτοιο ενδεχόμενο τη δεδομένη στιγμή. Υπενθύμισε, επίσης, με έμφαση ότι οι γαλαζοκίτρινοι και στην περσινή σεζόν αρνήθηκαν δελεαστική πρόταση τον Ιανουάριο για τον Γκαγιάς Ζαχίντ, αφού δεν ήθελαν να χαλάσουν τη χημεία στην πορεία για το πρωτάθλημα. «Δεν ήθελε να αλλάξει οποιαδήποτε αγωνιστική ισορροπία που είχε να κάνει σχέση με το στόχο που ήταν το πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά.
 
 
Για τα δημοσιεύματα για τον Τάμαρι: «Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Τάμαρι δεν σταμάτησαν να μιλάνε γι’ αυτόν. Δεν θα πω κάτι περισσότερο από το γενικότερο πλαίσιο φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία τρία χρόνια το ΑΠΟΕΛ επενδύει σε ποδοσφαιριστές, αγοράζει τα πλείστα των δικαιωμάτων τους.
 
 
Από κει και πέρα να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει αναλογική πρόοδος στην δύναμη πώλησης παικτών. Κανείς δεν μπορούσε ένα σκεφτεί ότι θα πουλούσαμε Κύπριο ποδοσφαιριστή με περισσότερο από ένα εκατομμύριο.
 
Ο Σάλαι αγοράστηκε στο 1,2 εκατομμύρια και πωλήθηκε με ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια. Η αγοραστική αξία των παικτών του ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει».
 
 
Αν υπάρχει πρόταση για τον παίκτη είπε: «Ούτε επίσημο, ούτε ανεπίσημο ενδιαφέρον δεν προέκυψε, ούτε από Ιταλία, ούτε από άλλη χώρα. Δεν υπάρχει καν ανεπίσημη κρούση και αντιλαμβάνεστε πόση έκπληξη προκαλούν αυτά τα δημοσιεύματα. Να φανταστείτε κάποιοι έγραφαν ότι ο πρόεδρος ήταν χθες στην Ιταλία. Αν ίσχυαν όσα γράφονται για τα ποσά, θα ήμασταν με τις υπογραφές στο χέρι».
 

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων