«Κατίνες και πρωινάδικα μίλαγαν για ντόπες. Δεν είδα ν’ απολογείται κάποιος»

Δριμεία κριτική σε όσους μίλησαν για ντόπες στην Αλκή μετά τις καρδιακές παθογένειες ποδοσφαιριστών της ομάδας άσκησε ο Χρήστος Τζιάμπος με αφορμή την πρόσφατη ανατροπή δεδομένων στην περίπτωση του Παναγιώτη Λοϊζίδη.
 
Σε φιλοξενία του στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής ήταν κατηγορηματικός: «Περιμένουμε τουλάχιστον μια απολογία από τον ΠΑΣΠ και από τον επίτιμο πρόεδρό του (σ.σ. Σπύρο Νεοφυτίδη), γιατί είχε προτρέξει για πράγματα που δεν ήταν σίγουρος. Ακόμα δεν το έχει πράξει εδώ και 24 ώρες. Για τον Λοΐζίδη είναι θέμα ετοιμότητας. Από εκεί και πέρα ανήκει στην Αλκή, θα τιμήσουμε το συμβόλαιό του που είναι διετές και θα αποφασίσουμε μαζί με τον προπονητή.
 
Δεν είπαμε ότι δεν θα προχωρήσουμε για νομικά μέτρα, αλλά πρέπει να απολογηθούν. Υπενθυμίζω την πρώτη μέρα κάποιοι μίλαγαν για ντόπες. Για να μην τους ονομάσω κάποιοι είπαν πολλά. Κάποιες κατίνες. Δεν είδα όμως να απολογείται κάποιος. Βρήκαν την ευκαιρία να κτυπήσουν την Αλκή. Από δημοσιογράφους, ακόμα και τα πρωινάδικα μίλαγαν για ντόπες. Και ο κ. Νεοφυτίδης ήταν από κανάλι σε κανάλι. Όσον αφορά τα νομικά μέτρα να είστε σίγουροι ότι θα παρθούν. Ανεξάρτητα από το αν θα απολογηθούν. Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Καλό θα ήταν αν θέλουμε να ρίξουμε τους τόνους να βγουν και να απολογηθούν στην Αλκή».
 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα