Πήγε να την πατήσει αλλά κέρδισε τη ματσάρα των επτά γκολ η ΑΕΛ!

Σ’ ένα τρομερό και χορταστικό από γκολ παιχνίδι στο Μακάρειο, η ΑΕΛ κατάφερε να επιβληθεί της Δόξας Κατωκοπιάς με 4-3 και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν και πήρε κεφάλι στο σκορ με το καλημέρα της αναμέτρησης η ομάδα της Λεμεσού με τον Χουράδο (6’), οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Λουίς Κάρλος στο 12’ για να φθάσουν στην ολική ανατροπή στο 62’ με τον Χατζηβασίλη.
 
Τρόπους να αντιδράσει κυνήγησε στη συνέχεια η ΑΕΛ, με τον Μακρή να απαντά άμεσα με τακουνάκι για το 2-2 στο 69’. Δυο λεπτά αργότερα, ο Λαφράνς αμαρκάριστος με κεφαλιά έφερε τη δεύτερη ανατροπή στο παιχνίδι για το 3-2, για να κάνει πιο ξεκάθαρα τα δεδομένα ο Μακρής στο 73’ με κεφαλιά για το 2-4.
 
Ξανά στο παιχνίδι προσπάθησε να βάλει στο 82’ τη Δόξα ο Μιτρέα που με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε για το 3-4, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει η ομάδα του κάτι αξιόλογο στη συνέχεια, και την ΑΕΛ να παίρνει στο τέλος τη νίκη.
 
Μετά από αυτό το τρίποντο η ομάδα της Λεμεσού φιγουράρει στην κορυφή με 31 βαθμούς, ενώ η Δόξα παραμένει στην 8η θέση με 14 βαθμούς.
 
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:
Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Μιτρέα, Άδωνη, Κάρλος, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα (49' Τίνκου), Χατζηβασίλης, Ζατλ, Νελσίνιο, Σαντίκ
ΑΕΛ: Βοζίνια, Α.Τεξέιρα, Ντόσα, Λαφράνς, Κυριάκου, N. Τεξέιρα, Νταβόρ (69' Λεάντρο), Ρομάν (60' Μαρκόσκι), Αντάμοβιτς, Μακρής, Χουράδο (77' Γκαστανιάγα)
 
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου