Από το τατουάζ με το τριφύλλι, στο κλάμα και από εκεί στην απόλυτη αποκαθήλωση

Αρχές Ιουλίου, ο Χόρχε Ενρίκεζ ανακοινώνεται από την Ομόνοια. Ο Μεξικανός επιχειρεί να κάνει το πρώτο του βήμα στην Ευρώπη, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν αγωνίστηκε εκτός της πατρίδας του.

«Ήταν όνειρο να παίξω στην Ευρώπη. Ήταν κάτι που έψαχνα καιρό και είμαι χαρούμενος που η Ομόνοια πραγματοποίησε αυτό το όνειρό μου» ανάφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Μάλιστα, από τον ενθουσιασμό του κτύπησε τατουάζ στο πόδι του γράφοντας Ομόνοια και ζωγραφίζοντας το τριφύλλι.
 

Κάποιοι τραυματισμοί, όμως, τον άφησαν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα (ήττα 1-0), στο οποίο αγωνίστηκε σε ολόκληρο 90λεπτο.

Έπειτα ακολούθησαν άλλοι δύο αγώνες με φουλ συμμετοχή του Μεξικανού απέναντι Πάφο F.C. (4-2) και ΑΠΟΕΛ (2-0), στα οποία οι πράσινοι δέχθηκαν άλλες δύο ήττες. Στο παιχνίδι με τους γαλαζοκιτρίνους, μάλιστα, ο Ενρίκεζ αποχώρησε κλαίγοντας, με τον Λούκας Σόουζα να τον παρηγορεί.

Με την έλευση του Γιάννη Αναστασίου, ο Ενρίκεζ αγωνίστηκε ως αλλαγή – για περίπου 20 λεπτά στο κάθε παιχνίδι - στις νίκες των πρασίνων επί του Ερμή (2-1) και της Δόξας (2-1).

Με την ομάδα της Κατωκοπιάς ο αγώνας έγινε στις 11 Νοεμβρίου. Από τότε ο 27χρονος καθηλώθηκε στον πάγκο της ομάδας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στους αγώνες πρωταθλήματος με Ανόρθωση (1-1), ΑΕΛ (1-2) και Αλκή (2-0), ούτε σε αυτό του κυπέλλου απέναντι στον Ονήσιλο (3-0).

Στο χθεσινό (16/12) ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ το όνομά του έλειπε εντελώς από την αποστολή. Η απόλυτη αποκαθήλωση για τον Μεξικανό, που οι πληροφορίες φέρουν να είναι πρόωρα στην πόρτα της εξόδου του «Ηλίας Πούλλος».

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων