Paparazzo: Οι συμπτώσεις με τους διαιτητές

Στο ίδιο έργο θεατές θα νιώσουν το Σαββατοκύριακο παίκτες και οπαδοί αρκετών ομάδων της α’ κατηγορίας. Ο λόγος είναι οι ορισμοί των διαιτητών για τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής.
 
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (Πάφος-Απόλλων) ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή με τέταρτο τον Λούκα Σωτηρίου. Με αυτούς τους ρόλους οι δύο τους είχαν οριστεί και την τέταρτη αγωνιστική στο παιχνίδι Απόλλων-Νέα Σαλαμίνα, ενώ με αντίστροφους ρόλους (Χριστοφή πρώτος, Σωτηρίου τέταρτος) έχουν κάνει και τα δύο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια στη σεζόν. Σημειώστε ότι ο Χριστοφή ήταν τέταρτος στην αναμέτρηση Απόλλων-Πάφος στον πρώτο γύρο.
 
Στην Αρένα η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα και τον αγώνα θα διευθύνει ο Λεόντιος Τράττος με τέταρτο τον Κώστα Ψευδιώτη. Λεπτομέρεια; Το αντίστοιχο παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε σφυρίξει ο Ψευδιώτης με τέταρτο τον Τράττο…
 
Στο «Ν. ΠΑΠΑΣ Group Αμμόχωστος-Επιστροφή» η Αλκή αντιμετωπίζει τη Δόξα και τέταρτος ορίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή. Ακριβώς όπως και στον πρώτο γύρο στο «Μακάρειο»…
 
Στο «Τσίρειο», η πρωτοπόρος ΑΕΛ φιλοξενεί την Ανόρθωση με διαιτητή τον Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος είχε οριστεί και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου!
 
Τέλος, στο «Τάσος Μάρκου», στην αναμέτρηση ΕΝΠ-Ομόνοια τέταρτος θα είναι ο Νεόφυτος Νεοφύτου, ο οποίος είχε διαιτητεύσει το παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο.
 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής