Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Paparazzo: Οι συμπτώσεις με τους διαιτητές

  21/12/2018 14:45
Paparazzo: Οι συμπτώσεις με τους διαιτητές

Paparazzo: Οι συμπτώσεις με τους διαιτητές

  21/12/2018 14:45
Στο ίδιο έργο θεατές θα νιώσουν το Σαββατοκύριακο παίκτες και οπαδοί αρκετών ομάδων της α’ κατηγορίας. Ο λόγος είναι οι ορισμοί των διαιτητών για τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής.
 
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι (Πάφος-Απόλλων) ορίστηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή με τέταρτο τον Λούκα Σωτηρίου. Με αυτούς τους ρόλους οι δύο τους είχαν οριστεί και την τέταρτη αγωνιστική στο παιχνίδι Απόλλων-Νέα Σαλαμίνα, ενώ με αντίστροφους ρόλους (Χριστοφή πρώτος, Σωτηρίου τέταρτος) έχουν κάνει και τα δύο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια στη σεζόν. Σημειώστε ότι ο Χριστοφή ήταν τέταρτος στην αναμέτρηση Απόλλων-Πάφος στον πρώτο γύρο.
 
Στην Αρένα η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα και τον αγώνα θα διευθύνει ο Λεόντιος Τράττος με τέταρτο τον Κώστα Ψευδιώτη. Λεπτομέρεια; Το αντίστοιχο παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε σφυρίξει ο Ψευδιώτης με τέταρτο τον Τράττο…
 
Στο «Ν. ΠΑΠΑΣ Group Αμμόχωστος-Επιστροφή» η Αλκή αντιμετωπίζει τη Δόξα και τέταρτος ορίστηκε ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή. Ακριβώς όπως και στον πρώτο γύρο στο «Μακάρειο»…
 
Στο «Τσίρειο», η πρωτοπόρος ΑΕΛ φιλοξενεί την Ανόρθωση με διαιτητή τον Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος είχε οριστεί και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου!
 
Τέλος, στο «Τάσος Μάρκου», στην αναμέτρηση ΕΝΠ-Ομόνοια τέταρτος θα είναι ο Νεόφυτος Νεοφύτου, ο οποίος είχε διαιτητεύσει το παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας