«ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ για το… wonder kid του ΑΠΟΕΛ»

Αφιέρωμα σε τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι «κρύβουν την μπάλα» και αποτελούν «λαχεία για τους μεγάλους που θα έκαναν πλάκα στην Ελλάδα», φιλοξενεί η ελλαδική ιστοσελίδα menshouse.gr, και σε αυτούς περιλαμβάνεται και ο Μούσα Αλ Τάμαρι.

Για τον Ιορδανό άσο του ΑΠΟΕΛ αναφέρεται μάλιστα ότι ΠΑΟΚ (κυρίως αυτός), Ολυμπιακός και ΑΕΚ δεν μένουν… ασυγκίνητοι από τα κατορθώματά του στο κυπριακό πρωτάθλημα. Διαβάστε όλο το σχετικό κομμάτι:
 
Δεν ανακαλύπτουμε βέβαια την Αμερική, αν πούμε ότι το wonder kid του ΑΠΟΕΛ είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα των πρωταθλημάτων β’ διαλογής σε όλη την Ευρώπη – άλλωστε το Menshouse ήταν το πρώτο ελληνικό μέσο που έκανε εκτενές θέμα για το ασιατικό «διαμάντι» των πρωταθλητών Κύπρου.
 
Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ (κυρίως αυτός), ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν έχουν… μείνει ασυγκίνητοι από τα καμώματα του 21χρονου εξτρέμ, ο οποίος είναι ο μοναδικός λόγος που ο ΑΠΟΕΛ κρατήθηκε όρθιος στη φετινή κούρσα για τον τίτλο και φιγουράρει μάλιστα πλέον στην κορυφή.
 
O Ιορδανός ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα στο κυπριακό πρωτάθλημα, είναι ταχύτατος και «άπαιχτος» στο ένας με έναν, ενώ στα προσόντα του, όπως έχει φανεί έως τώρα, συγκαταλέγεται και αυτό του δεινού εκτελεστή.
 
Σε 11 συμμετοχές έχει πετύχει εφτά γκολ και έχει κερδίσει πέντε πέναλτι (!), προσφάτως ανέτρεψε με δύο δικά του τέρματα (το δεύτερο εκπληκτικό) το σκορ στο ντέρμπι με την Ομόνοια και στις 27 Δεκεμβρίου σκόραρε με ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι στο φιλικό της Ιορδανίας με την Κίνα.
 
Το μαγικό αριστερό πόδι του όρισε τις εξελίξεις και στο θριαμβευτικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα (5-1), ενώ δεν είναι τυχαίο ότι και στις δύο φετινές ήττες της ομάδας της Λευκωσίας απουσίασε λόγω τραυματισμού. Ο ΑΠΟΕΛ, ναι μεν χρειάζεται ρευστό για να καλύψει ένα μέρος της μεγάλης χασούρας που είχε από την αποτυχία πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν θα πουλήσει όσο-όσο το μακράν κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο του.
 
Με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ ωστόσο η μεταγραφή μοιάζει εφικτή, αλλά αυτό είναι κάτι που ισχύει τώρα. Μετά την ολοκλήρωση του Ασιατικού Κυπέλλου Εθνών (05/01 – 01/02), στο οποίο θα συμμετάσχει η Εθνική Ιορδανίας, η τιμή του θα είναι ενδεχομένως απαγορευτική για τα ελληνικά βαλάντια…
 

Δειτε Επισης

AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»
Δύσκολα επιβιώνει στην Εθνική Ελλάδος ο Πογέτ-Φαβορί για να τον αντικαταστήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Η θέση της Ομόνοιας για το γηπεδικό-«Ο πρόεδρος θα ενημερώσει τον κόσμο την κατάλληλη στιγμή»
Συμπληρώθηκε ο όμιλος της Εθνικής στο Nations League-Πρώτος αντίπαλος η Λιθουανία
Μακρίδης: Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν γενναία, έβγαλαν αντίδραση και τους αξίζουν συγχαρητήρια