«Από το κακό στο χειρότερο Καληνύχτα»
09:20 - 03 Ιανουαρίου 2019

Η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια, πρωταθλήματος και κυπέλλου, συνεχίζει να είναι πενιχρή. Με ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναρωτιέται αν θα παρουσιαστεί και φέτος το θέμα με τα συνολικά εισιτήρια του Α’ γύρου.
«Εκείνο το θέμα με τα συνολικά εισιτήρια του Ά Γύρου που βγαίνει κάθε Δεκέμβρη θα το δούμε φέτος? Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και αν δεν βοηθήσουμε όλοι τότε...καληνύχτα. Για θέμα στρατηγικής αντίδρασης ούτε λόγος» έγραψε στο twitter του.
Σε σχετική τοποθέτησή του στον Super Sport FM σχολίασε:
«Αυτό που πρέπει να προβληματίσει είναι πως δεν υπάρχει κανένας που δουλεύει για να εκπονήσει ένα στρατηγικό σχέδιο για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το να λέμε για τα προβλήματα, για την κάρτα φιλάθλου, δεν θα μας οδηγήσει πουθενά. Δεν υπάρχει κανένα στρατηγικό σχέδιο για να ανατρέψουν την κατάσταση. Το να καθόμαστε και να λέμε πως θα έρθουν πίσω, στο τέλος της ημέρας θα μείνουμε μόνοι μας».