«Ο Πιέρος Σωτηρίου έχει κάνει τα πληκτρολόγια να πάρουν... φωτιά»

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος επιθετικός αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2017 στην Κοπεχγάχη, ωστόσο φαίνεται πως απασχολεί έντονα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που ψάχνουν ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας τους.

Η περίπτωση μετακίνησής του στην Ελλάδα φαντάζει δύσκολη τη δεδομένη στιγμή αφού ο ίδιος έχει δηλώσει ευχαριστημένος από τη ζωή του στη Δανία. Παρόλα αυτά κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή εφόσον γίνει μια καλή πρόταση προς την ομάδα του.

Το δημοσίευμα του Sport24.gr:

«Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν βρεθεί σε θέση αναζήτησης σέντερ φορ από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα που οι "ασπρόμαυροι" κινδυνεύουν να χάσουν τον βασικό τους επιθετικό, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από την αραβική Αλ Ιτιχάντ που έχει δείξει αποφασισμένη να ρίξει πολλά εκατομμύρια για την μεταγραφική της ενίσχυση. Από την άλλη ο Ολυμπιακός ψάχτηκε και κατέληξε στην περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο.

Ωστόσο, οι δύο εκ της ελληνικής Big Four που διεκδικούν τον εφετινό τίτλο της Super League έχουν... περπατήσει σε κοινά μεταγραφικά μονοπάτια. Αμφότεροι τσέκαραν, ρώτησαν για τέσσερις (μεταξύ άλλων...) ποδοσφαιριστές με στόχο την ενίσχυση στην αιχμή του δόρατος των Λουτσέσκου - Μαρτίνς.

Ο Πιέρος Σωτηρίου είναι ένας από την τετράδα...

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει κάνει τα πληκτρολόγια των ρεπόρτερ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να πάρουν "φωτιά" τα τελευταία χρόνια. Κάποιες φορές έμοιαζε να είναι εξαιρετικά κοντά, άλλες πάλι δείχνει δύσκολο να φύγει από την Κοπεγχάγη η οποία τον είχε αγοράσει αντί 2,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017. Ο ίδιος ο επιθετικός, μάλιστα, είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ότι προτού υπογράψει στην Δανία, ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον αγοράσει και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του. Ο Κύπριος φορ παραμένει στη λίστα του "Δικέφαλου"...»

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική