«Να βρίσκω αφορμές από το σορτσάκι και τις τάπες ενός αντιπάλου...»

Την ένσταση της ΑΕΚ η οποία θα εκδικαστεί σήμερα (10/1) σχολίασε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Πάφος FC, Πέτρος Μελαΐσης σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά:

«Μας στεναχωρεί και το γεγονός ότι κάποιοι προδικάζουν το αποτέλεσμα. Κρατήσαμε χαμηλούς τόνους. Άλλο παρανομία και άλλο επινόηση, είπε κανείς ότι η Πάφος δεν σέβεται τους κανονισμούς;, είπε κανείς ότι η Πάφος διαφωνεί με έναν νόμιμο Κυπριακό ποδόσφαιρο;. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη. Δεν ξέρω αν κάποιοι άλλοι θέλουν να κρύψουν προβλήματα δικά τους. Η παρανομία είναι παρανομία, η επινόηση η φτιαχτή δεν βοηθά το ποδόσφαιρο μας. Εμείς θα περιμένουμε και δεν ανησυχούμε καθόλου. Καλλιεργήθηκε ένα κλίμα ότι θα αφαιρεθούν έξι βαθμοί και η Πάφος θα πέσει κάτω και άλλα τέτοια. Όχι η Πάφος δεν θα πέσει. Όταν είσαι νόμιμος δεν φοβάσαι. Όταν έχουν γίνει όλα νομότυπα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Δεν θέλουμε να ανοίξουμε πόλεμο με κανέναν. Ο κάθε ένας προστατεύει ο μαγαζί του» τόνισε ο κ. Μελαίσης.

«Αν θέλει κανείς να κάνει ένσταση μπορεί να βρει αφορμή και από το σορτσάκι. Για αυτό είπα ότι άλλο παρανομία και άλλο επινόηση».

Πως το αντιμετώπισαν αυτό οι ιδιοκτήτες;
«Οι ιδιοκτήτες έμειναν έκπληκτοι με αυτό το θέμα και τους εξηγήσαμε ότι θα το αντιμετωπίσουμε. Επένδυσαν χρήματα στην ομάδα. Επειδή δεν παίζει καλά η ομάδα μου να βρίσκω αφορμές από το σορτσάκι και τις τάπες ενός αντιπάλου για να κάνω ένσταση, αυτό μας ενόχλησε εμάς».

Για το θέμα Ράσιτς;
«Είναι σε επαφές με τους ιδιοκτήτες, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Προέκυψε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Υπάρχει μια ανοικτή επικοινωνία και ευελπιστούμε να έχουμε αίσια κατάληξη».

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα…
«Θα λείψουν ο Νέμετς και ο Ζάντερ. Είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι για την περεταίρω πορεία μας. Κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο . Στο Τσίρειο είχαμε αρκετό κόσμο και θέλουμε ακόμα περισσότερο στο γήπεδο μας».

Δειτε Επισης

Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας