Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Καλή ευκαιρία για να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ...»

  11/01/2019 10:33
«Καλή ευκαιρία για να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ...»

«Καλή ευκαιρία για να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ...»

  11/01/2019 10:33

Είναι μια καλή ευκαιρία το ΑΠΟΕΛ για επιστροφή της Ανόρθωσης στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με την Αλκή δήλωσε στον Σούπερ Σπορ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας. Το ματς θα γίνει αύριο στις 7 στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής. Για μας στόχο είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών όπως κάναμε και σε άλλα ντέρμπι. Είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Αλκή. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα αγωνιστικά: «Μόνο ο Ιγκιεμπόρ είναι εκτός. Την ερχόμενη βδομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς. Ο Λαβόρδε προπονείται κανονικά και είναι διαθέσιμος».

Μεταγραφικά: «Από στιγμή σε στιγμή μπορεί να προκύπτει εξέλιξη. Με τον Κάτσαρ θα βρεθούμε στο τραπέζι. Δύσκολα θα προκύψουν εμπόδια για να λυθεί η συνεργασία. Θα εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στο κέντρο και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοιχτά. Δεν μπορείς να κλείνεις πόρτες. Βλέπουμε και συζητάμε άλλες περιπτώσεις πέραν του Ζοάο Πάυολο. Είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα».

Πίσω στην αρχή της σελίδας