Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Είμαστε λαός της υπερβολής, ιδιαίτερα χαρίσματα ο Τάμαρι...»

  11/01/2019 11:23
«Είμαστε λαός της υπερβολής, ιδιαίτερα χαρίσματα ο Τάμαρι...»

«Είμαστε λαός της υπερβολής, ιδιαίτερα χαρίσματα ο Τάμαρι...»

  11/01/2019 11:23

Ουδεμία ουσιαστική εξέλιξη υπάρχει στο θέμα των επενδυτών ανέφερε ο στον ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος Τύπου επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. Μίλησε για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση αλλά και για τον απόηχο γύρω από το όνομα του Τάμαρι.

Αναλυτικά:

«Γενικά είμαστε λαός της υπερβολής. Υπάρχει ένα παίκτης που έχει ιδιαίτερα χαρίσματα, βοηθά την εθνική του ομάδα αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο που να προσφέρει ουσία. Του ευχόμαστε να πάει όσο πιο μακριά γίνεται αλλά εμείς έχουμε άλλο προσανατολισμό αυτή τη στιγμή. Συνεχώς θα έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας προς το ασιατικό κύπελλο. Η μεγαλύτερη υπερβολή με τον Μούσα συμβαίνει στην ίδια τη χώρα του και φτάνει στο όριο της παράνοιας. Του ευχόμαστε να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται, είναι πάρα πολύ ωφέλιμο και για τον παίκτη και για την ίδια την ομάδα. Όσο πάει καλά, τόσο καλύτερα για όλους μας».

Ντέρμπι με Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση είναι αήττητη εκτός έδρας, έχει μια αστάθεια και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στόχο της. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Ξέρουμε ότι μόνο με νίκη θα παραμείνουμε στην κορυφή. Θα πάμε αύριο στο παιχνίδι με καθαρό στόχο τη νίκη».

Αγωνιστικά: «Υπήρξαν κάποιοι παίκτες με μικροπροβλήματα και πρέπει να περιμένουμε και την τελευταία προπόνηση. Δεν υπάρχει κάππιο σοβαρό πρόβλημα όμως ο προπονητής έχει κάποιες επιφυλάξεις».

Αποχωρήσεις: «Το θέμα του ρόστερ είναι κάτι το οποίο ο τεχνικός διευθυντής θα κοιτάξει. Μας έχουμε προσεγγίσει πάνω από 2-3 ομάδες για παίκτες μας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το οτιδήποτε. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση».

Ενίσχυση: «Δεν βιαζόμαστε καθόλου. Είναι θέμα ευθύνης του κύριου Τέτι αυτό το θέμα».

Γερμανοί Επενδυτές: «Δεν έχει συμβεί το οτιδήποτε. Είναι πραγματικά να διερωτάσαι γιατί βγαίνουν αυτές οι πληροφορίες. Δεν έχει σημειωθεί τίποτα το ουσιαστικό. Γράφτηκαν αρκετά πράγματα τα οποία δυστυχώς δεν ευσταθούν. Όταν υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις θα είναι πολλά πράγματα που θα συμβούν».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας